Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Nasıl bir film bileniniz varmı acaba merak ettim alıcam da?[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Filmin konusu veya temel bilgilerini biliyorsan paylas buraya,merk ettim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Abi bilsem daha ne televizyonda gördüm harika arkadaşlara sordum burdaki videocuda varmış gidip alıcam bakıcam çok harika çizilmiş bir anime tekniği harika[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kore yapımı... :D Çok güzel bir film... Felsefe felan yok içinde... Bilim-kurgu macera tarzı birşey... Kirlilikle enerji sağlayıp kalkınan bir grup asortik burjuva, asilzade sınıfı diyelim, gökyüzünü dumana boğarak, karanlıklar altına kurdukları zengin şehirlerine, köle gibi kullandıkları, kendilerinden olmayan insanları hem almazlar, hem de onların yaşıyor oldukları yerleri de mahfetmeye kalkarlar. Bir zamanlar o şehrin bilg sistemini kurmuş olan bir adam buna isyan eder ve rebel olup köle gibi çalıştırılan insanların arasına katılır, ve yıllar sonra yaşlandığında bu misyonunu genç bir adama devreder. Bu genç adam sırlarla doludur ve gökyüzünü insanlara tekrar gösterebilmek tek hayalidir... Karşılıksız bir aşk üçgeni de var bu arada... Daha önce kore filmleri (anime değil) seyrettiyseniz ve işleyiş tarzlarını beğendiyseniz, kesinlikle Wonderful Days'i izlemenizi tavsiye ediyorum...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 guzel bi film dvdsi kiralamistik yalniz cok kisa gibi gelmisti bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar