Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anneme Telefon alczz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar babam sewgililer günüde anneme telefon alckms ama söle şık küçük bi bayan telefonu almak istio tabi.Sizin tavsiyeleriniz neler?Yeni olması şart diğil ama tarih öncesi bi telefon da olmasın.Çok fonksiyonel olması a gerekmio.Bi fikir verin yaa
Mesaj tarihi:
walla bencce siemens in modelleri olabilir.. tam bayan telefleri....:D mesela sl55[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
kamera ırt zırt olmasın kullanmaz dersen nokia 2650 almanı şiddetle tavsiye ederim tam bayan telefonu[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
kişisel deil mi bu konu dışından çok?

hm deilmiş. peki. pardon takılın siz.
[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.

[Bu mesaj Nereid tarafından 03 Şubat 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sony erricson p900 :) her türlü özellik var ve çok hoş bir göüntüsü var ama fiyatıda güzel (1100 ytl :)) bu pahalı dersen k500 fena değğil bence :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence sana kaçak bi a1018 ayarlıyalım ;)
benim tavsiyem 6230 hem bayan telefonu olarak gri renkli olanı olabilir özellik bakımındanda gerçekten iyi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
sessizce çal benim için!!
[code=php][ /code ]
  • Yeni Oluştur...