Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Host Bulamıyoruz "Aşırı Acil"

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, üniversitenin stratejik araştırma birimine web sitesi yapıyoruz ve tam ortasında kaldık. forum oturtmamız gereken bir aşamdayız fakat üniversitenin serverları ne ASP ne de PHP desteklemiyor. en azından bir free hosta forumu yükleyip (php) link atmamaız şart. fakat 5-6 saatir arama yapıyorum ve hiçbir host firmasından hala bedava bir alan alamadım. hepsi kandırmacayla dolu. buradaki free hsot başlıklarını da inceledim ama birşey yok.
cidden yardıma ihtiyacımız var. bildiğniz free hostlar varmı? reklam sorun değil..
paralı host sahibi olan veya nette serverı olan ve sponsor olmak isteyenler varsa onlar da kabülümüzdür..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Sosyal ağlarda paylaş

Volfield neden adamların şevkini kırıosun?Belki bölümün isteği dışında yapıolar.
Al sana freehost!
Al buda kandırmaca olmaığının kanıtıda 18 yaşından küçükler girmesin!! :)[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler.. şimdi denicem..
bölümün isteği doğrultusunda yapıyoruz.. ama malsef üniversitemiz (kocaeli üniversitesi) depremden beri kendini toplayamadığı için bu tür şeylere kaynak ayıramıyor, başka üniversiteler kaynak bölünümünde net vs ye para ayırırken bizimkiler hala tuğla çimento için para bulmaya çalışıyorlar.. bu sebeple sitemizi kendi imkanlarımızla açmaya çalşıyoruz..
umarım bu host artık işimize yarar...[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.tripod.lycos.co.uk/

50mb web alanı + php destek :) ve free :) ama reklam koyar demedi deme :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...