Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arkadaşlar, üniversitenin stratejik araştırma birimine web sitesi yapıyoruz ve tam ortasında kaldık. forum oturtmamız gereken bir aşamdayız fakat üniversitenin serverları ne ASP ne de PHP desteklemiyor. en azından bir free hosta forumu yükleyip (php) link atmamaız şart. fakat 5-6 saatir arama yapıyorum ve hiçbir host firmasından hala bedava bir alan alamadım. hepsi kandırmacayla dolu. buradaki free hsot başlıklarını da inceledim ama birşey yok. cidden yardıma ihtiyacımız var. bildiğniz free hostlar varmı? reklam sorun değil.. paralı host sahibi olan veya nette serverı olan ve sponsor olmak isteyenler varsa onlar da kabülümüzdür..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Tanıdıgım bi hostu mevcut ve gayet uygun fiyatlarda msn ekle sizi tanıstırayım.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 birimden biraz para alın yılda 30 dolara falan gayet güzel şeyler var ki yılda 30 doları bi araya getiremiyosaız boşverin açmayın[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Volfield neden adamların şevkini kırıosun?Belki bölümün isteği dışında yapıolar. Al sana freehost! Al buda kandırmaca olmaığının kanıtıda 18 yaşından küçükler girmesin!! :)[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 teşekkürler.. şimdi denicem.. bölümün isteği doğrultusunda yapıyoruz.. ama malsef üniversitemiz (kocaeli üniversitesi) depremden beri kendini toplayamadığı için bu tür şeylere kaynak ayıramıyor, başka üniversiteler kaynak bölünümünde net vs ye para ayırırken bizimkiler hala tuğla çimento için para bulmaya çalışıyorlar.. bu sebeple sitemizi kendi imkanlarımızla açmaya çalşıyoruz.. umarım bu host artık işimize yarar...[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 PHP desteklemiyomuş ya..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 php mysql sadece ing.siteler http://www.dhost.info/ 100 MB alan, 300 GB band php mysql ftp no ads[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 [signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Turkbot.net var buyur.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantasturk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 http://www.tripod.lycos.co.uk/ 50mb web alanı + php destek :) ve free :) ama reklam koyar demedi deme :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar