Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul da Wow

JosephFreeRight

Öne çıkan mesajlar

Orange kafe..
Bütün makinalarda wow beta yüklü şu anda..
adamın elinde 10 acc war sende yoksa onlarla sokuyo şifreyi göstermeden =)
Wow dan anlıyo kendiside wow oynuyo.. Sorun çıkınca wow oynadığı için bilgisayarına gelmekte biraz geçikiyo heheh..

Reklam yaptım paramı isterim.

Edit : Başkada o kafe gibi Wow oynatan yok bulamadım.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 03 Şubat 2005 10:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yerini söylemeyi unuttum sanırım =)

Kadiköyde bi ara sokakta..
Ben yürüyerek yelini buluyorum ama sana surdan sap şurdan gir die anlatamam gidip arıycan artık =) yada bi ihtimal ben götüriyim diycem ama daha dün geceden beri uyumadım...Yani uykum war snn anlıycağın...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Kafede oynanır mı bu oyun ya[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta icinde bizimde cafemiz aciliyo eskiden quake oynayanlar bilirler Bilneti yeniden acilicak bilnet ve wow da oynanabilecek hem us hem eu versionlari p43k+ cpu 512 ram ve ati radeon 9800 pro olucak makinalar 40 tane bilgisayar olucak iste boyle baya guzel olucak :) oynamak isteyenleri bekleriz :) yazicioğlu iş hanının iki sokak ustunde yerimiz. cafenin basindada ben olucam adim onur geldiginizde paticiktenim derseniz yardimci olurum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...