JosephFreeRight Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 İstanbul da Duzgun WOW oynanabilecek(patchlenmis,baglantısı iyi,sahibininin bu isten anlayan,bilgisayarları iyi olan) bi internet kafe,kafeler biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Cesitli kaygılardan dolayı buraya yazamayanlar ozel msg atabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Orange kafe.. Bütün makinalarda wow beta yüklü şu anda.. adamın elinde 10 acc war sende yoksa onlarla sokuyo şifreyi göstermeden =) Wow dan anlıyo kendiside wow oynuyo.. Sorun çıkınca wow oynadığı için bilgisayarına gelmekte biraz geçikiyo heheh.. Reklam yaptım paramı isterim. Edit : Başkada o kafe gibi Wow oynatan yok bulamadım.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 03 Şubat 2005 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bilgisayarlar p4 3.0 512 ram 9600 radeon vs vs... Net ya 1 gb yada 2 gb yetiyo her şekilde.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yerini söylemeyi unuttum sanırım =) Kadiköyde bi ara sokakta.. Ben yürüyerek yelini buluyorum ama sana surdan sap şurdan gir die anlatamam gidip arıycan artık =) yada bi ihtimal ben götüriyim diycem ama daha dün geceden beri uyumadım...Yani uykum war snn anlıycağın...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hastaneye yakın hemen.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kafede oynanır mı bu oyun ya[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Walla bakmak fln isteyen gider oynar neden olmasın... Weya ordan 3-5 kisi oynaıyınca zevkli oluyo...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben istanbula taşınıyorum 1 ay otelde kalıcam sonra ev tutucam . Otel taksime yakın bu o tarafta oynabileceğim bir cafe var mı? Şansımada retail hemen başlıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 1 hafta icinde bizimde cafemiz aciliyo eskiden quake oynayanlar bilirler Bilneti yeniden acilicak bilnet ve wow da oynanabilecek hem us hem eu versionlari p43k+ cpu 512 ram ve ati radeon 9800 pro olucak makinalar 40 tane bilgisayar olucak iste boyle baya guzel olucak :) oynamak isteyenleri bekleriz :) yazicioğlu iş hanının iki sokak ustunde yerimiz. cafenin basindada ben olucam adim onur geldiginizde paticiktenim derseniz yardimci olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boosman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bakırkoyde tazmanıa net cafe de ko oynanmakta wow da yuklenecek makınalar amd 2.5 fx 5200 dostum 1 megabıt baglantımız var beklerız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben de orange'ta oynuyorum,makineler gayet güzel,fazla acc'de var cafe sahibinde,bi yerde takilsan yardim falan da alabilirsin yani :)[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cafe net kadıkoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya taksimde yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar