geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hiphoptan nefret eden biri olarak -ki bu şarkının tarzı hip hop mıdır o kadar alakasız ve tiksinmişimdir- bu şarkıyı dinledim ve gerçekten arabesk ve hiphop bir araya gelince dayanılmaz tatlı bir şey olabiliyormuş bunu anladım. 5- 6 kere arka arkaya dinledikten sonra marjinal fayda - değerlere düştü haliyle kapattım tabi. Bir deneyin. sağ ortadaki mavi klasöre tıklıyoruz[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
le_papillon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 turkrapin duayen isimlerinden olan erci-e,malesef neyapti neetti bu sifatini yerin dibine soktu.daha once bicok projede,albumde yeralmasina ragmen son cikardigi ne oldugu belli olmayan bir muzik tasinayn albumuyle kendi notunu verdi...allah yolunu acik etsin,culdesacdan bi dostum hep sunu vurgulamistir,ARABESKI RAPE KARISTIRMAK HANGI SOYTARININ ISI!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ahaha. En çok rapden nefret edenlerin işine geliyor o zaman bu olay :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Radyoda çalıyo muydun bunu? bütün yayınlarını dinlicem artık. Bizim Bursa'nın bir yerel kanalı erci-e ile canlı telefon bağlantısı yapıp bunun klibini izletmişti vurulmuştum o zaman :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Evet bende bu tür müzik sevmeyen bi adam olarak hasta oldum şarkıya heh[signature][hline]Sonsuz bi kuyuda düşüyorum Yaşarken , ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 "gel hadi takıl bize bin arabama gidiyoruz yollarda müzik çaldıkçaaaa" pardon ama nesi arabesk? bildiğiniz turistik yerlerde gezen testosteron kölesi bir adamın şarkısı(o sözleri söyleyen kişiden bahsediyorum, erci-eyi tanımam etmem) klibi ise anlatılmaz yaşanır:D gerçi arabaya atlayıp camlşarı açıp herkese dinletmek lazım caddede falan[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor "Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bence cok gusel ama eski versiyonu daha iyi :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 // ezgiler bariz arabesk.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Rap iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sözler değil ama bi de vıcı vıcı bozuyor bence arabeskliği bunun eskisi de var? nası bişi?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor "Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eskisinden kat kat daha iyi.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar