allf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 aslan baron sen cokyasa beyler walla ben acount buldum sonunda oynayabılecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Çok güzel valla bulan buluyo işallah banada sıra gelir :)[signature][hline]Fazla World of Warcraft BETA Account'u Olanlar Lütfen PM Atin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 28 Ocak 2005 13:48 tarihinde demiş ki: acc açamayan varsa hemen ! özel mesajdan yollarım kullanıcı adı ve şifreyi [Bu mesaj Sin_Of_Mafia tarafından 28 Ocak 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] ben wow acc istiyorum[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Elinde fazladan acc kalan varsa ben de rica etsem. Cok sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 fazla acc.'u olan varsa bana da verebilir mi :) pm atarsanız sevinirim[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bende istıyorum varsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallen_angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mumkunse bende wow acc. ve cd istiyom elinde fazla da acc. ve cd si oaln varsa yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Çok hoşuma gitti bu benim bende yeni pati acc u açıcam buraya yazı yazıcam bab lar acc plzzzz diycem hem şirin mi şirin baloncuğum olur hemde biri acc verir. Kaç gün geçmiş hala acc istiyorlar, kanımca alan aldı veren verdi yeter.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927’de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Wolas bunu söylemek sana düşmez bu 1. Bu yasak değil isteyen yazar bekler bu kadar basit bu 2. Bu lamerlik değildir bu 3. Henüz geç değil daha bu gün 2 arkım acc buldu bu 4. Madem hata istiyosun sendeki imza tamamen pati kurallarına aykırı buda 5. !![signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: CrayTotem, 03 Şubat 2005 05:18 tarihinde demiş ki: Wolas bunu söylemek sana düşmez bu 1. Bu yasak değil isteyen yazar bekler bu kadar basit bu 2. Bu lamerlik değildir bu 3. Henüz geç değil daha bu gün 2 arkım acc buldu bu 4. Madem hata istiyosun sendeki imza tamamen pati kurallarına aykırı buda 5. !! Ya? Bunu söylemek bana düşmez ise karışmakda sana düşmez bu 1. Yaptığım eleştiri yasak değil istersem yazarım bir kural çiğnemiyorum bu 2. Lamer kelimesi nin geçtiği bir yer göremiyorum bu 3. Arakadaşların için sevindim bu 4. Madem böyle düşünüyorsun şikayet et ruh sağlımı bozuyor ve bunun gibi nedenlerden dolayı bu imzanın deyiştirilmesini arz ediyorum diye, bende bana gelen mesaj doğrultusunda deyiştireyim'ki bu zaman a kadar herhangi bir şikayet gerek paticik grubu gerekse forum okuyucuları tarafından olmadı ki olursada bu gayet doğal buda 5. !! Senin tarzında yazdım hoşuna gitmemiş ise özelden devam edelim topic i kirletmeyelim.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927’de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Wolas sende biliosunki burda insanlar birbirlerine yardım ediyorlar..bunun sana batmasını ben anlamadım..sevmiyosan böle mesajları bulunmazsın bu mesajların altında olur biter..ve ben demın acc buldum onun için gereksiz konusmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Tamamdır özele damladım..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Fazla olan varsa banada özel mesaj ile yollayabilirmi?[signature][hline]Hırrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: raider, 03 Şubat 2005 08:57 tarihinde demiş ki: Fazla olan varsa banada özel mesaj ile yollayabilirmi? Evet arkadaslar lütfen download işlemim neredeyse bitti ama hala accountum yok :([signature][hline]Fazla World of Warcraft BETA Account'u Olanlar Lütfen PM Atin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallen_angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 wow u patch i ve fullnerden cekebilirim full client veya full oyun download nerden yapabilir ???? (yapabilirmyim :) ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 önceki topiclerde aynisini sordum arama kisminda ( Beta ? ) diye arat bulursun.[signature][hline]BETA Account Ariyorum Lütfen Elinde Fazla Bulunanlar Esirgemesin Benden... Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 beyler varsa bende acc isterim ama acc kapatılacak eu server lar açıldığında ???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evet öyle[signature][hline]BETA Account Ariyorum Lütfen Elinde Fazla Bulunanlar Esirgemesin Benden... Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben de dun download i bitirdim, acc almistim bitane ama kabul etmiyo acc i. fazla acc i olan varsa bana da verirse cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben hala alamadım herhalde bitti accountlar :([signature][hline]BETA Account Ariyorum Lütfen Elinde Fazla Bulunanlar Esirgemesin Benden... Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noxael Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bende alamadim banada bi tane acc. lutfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oyunu yollayabilecek olan war mi?:D acc war ve cok oynamak istiyorum...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben dvd buldum ama acc. yok bi sevap işleyin be[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 karafatmaman ben sana oyunu yollim sen bana acc yolla nasi fikir :p [Bu mesaj Revangelis tarafından 03 Şubat 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bende oyunu çekmekteyim %96 da ama hala acc yok[signature][hline]BETA Account Ariyorum Lütfen Elinde Fazla Bulunanlar Esirgemesin Benden... Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar