Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 tane accountum var istiyenlere !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgili paticik kardeşlerim WoW oynamayi cok istiyen bir sahsiyetim ve bekliyorum sabırla yalnız ben beta account alım ını kacırmısım ve eger elinizde son birtane beta account kalmıssa lutfen cok rica edicem bana ozelden bir mesajla sifre ve usernameini atarsanız cok sevinirim cunku gercekten cok lazım ve cok zor durumdayım gunlerdir blizzard a e mail atiorum account acilabilirmi hala diye ama cwp yok lutfen varsa atın en kısa surede atan olursa cok sağolsun olup vermek istemeyen olursa oda sağolsun ...

Saygilarimla Sw0rdy ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.
Mesaj tarihi:
walla kim istemio ki bi tane, biri gidio 20 tane acc alio bize kalmio[signature][hline]If my enemy's enemy is my enemy too, then who is my friend ??
Mesaj tarihi:
walla bu baslıgı acılan her yerde acount ıstıyorum ama su ana kadar kımseden bı acount gelmedı
eger hala bosta acountu olan warsa talıbım[signature][hline]Power of Turks
Mesaj tarihi:
aradakı sayfaları hıc okumadım ama yazıklar olsun sana thread i acan ! 20 tane account nedir gözünü doyurmayan ??? senın gıbıler yuzunden mıllet alamadı account zaten, senın gıbı coluk cocuk zihniyetliler den baska kımse yapmaz bunu. al o account ları bırbır gır cık baska bısı beceremezsın zaten[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Mesaj tarihi:
cok haklısın dreadan.. ben mesela aldım 1 tane ama bi tane de komaya arıyoruz.. ben ona da alcaktım mesela ama acc ler tukendii icn alamadım... bazı acgosluler yuzunden acc kalmadı ve cou ksi oynayamadı... cok haklısın[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG-
Jorin (retired) -FFXI-
Mesaj tarihi:
hayda bak gene gıttı acaunt yaw kımsemı benım formumu okumuyo ıttıfakmı kurdunuz bu cocuk bısı dover dıye
ben hala acount arıyorum ısteyen kactane alırsa alsın umrumda degıl sadece acount olamayan arkadaslara wermek ıcın alan ları tebrık ederım wede hala o kısılerden bos acountu olan warsa ben hala talıbım[signature][hline]Power of Turks
Mesaj tarihi:
Bende wow alcam filan diyorum ama yeni caktim bu betayi ve tabi cok gec eger kaldiysa bende bir tane cok isterim.

[Bu mesaj murti tarafından 01 Şubat 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ulan bir acc alamadık yaaa.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar ben de account alamıyom 2 aşamadı bi key soruyo one ya ben bu oyunu bi türlü oynayamıyacam mı ya bu gece ben bu oyunu oynamayı plan lıyodum ne güsel bana bi yardım nası alacam parasız oynanmıyomu bu oyun yada bana da bi account lütfen bu gece oynamalıyım ben bu oyunu :)
Mesaj tarihi:
se turt 1 hafta uras beta ya gırecem dıye download et ondan sonra acount alama neyse kader dıyelım ama hep bırı kardes al acıooun der dıye umıtlıyım
haksız cıkarmayın benıııı:)[signature][hline]Power of Turks
Mesaj tarihi:
said:
sharky, 01 Şubat 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
Tüüü geç kalmışız..

Elinde accountu olan varsa, ben de talibim şimdiden söyleyeyim :)

:tup:[signature][hline]Firearrow the Assassin
[code=php]When you see me.
Prepare yourself to die.
If you don't prepare yourself to die.
I can do it for you
;)[/code]

• Yeni Oluştur...