Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 tane accountum var istiyenlere !

Sin_Of_Mafia

Öne çıkan mesajlar

Sevgili paticik kardeşlerim WoW oynamayi cok istiyen bir sahsiyetim ve bekliyorum sabırla yalnız ben beta account alım ını kacırmısım ve eger elinizde son birtane beta account kalmıssa lutfen cok rica edicem bana ozelden bir mesajla sifre ve usernameini atarsanız cok sevinirim cunku gercekten cok lazım ve cok zor durumdayım gunlerdir blizzard a e mail atiorum account acilabilirmi hala diye ama cwp yok lutfen varsa atın en kısa surede atan olursa cok sağolsun olup vermek istemeyen olursa oda sağolsun ...

Saygilarimla Sw0rdy ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.
Sosyal ağlarda paylaş

aradakı sayfaları hıc okumadım ama yazıklar olsun sana thread i acan ! 20 tane account nedir gözünü doyurmayan ??? senın gıbıler yuzunden mıllet alamadı account zaten, senın gıbı coluk cocuk zihniyetliler den baska kımse yapmaz bunu. al o account ları bırbır gır cık baska bısı beceremezsın zaten[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Sosyal ağlarda paylaş

hayda bak gene gıttı acaunt yaw kımsemı benım formumu okumuyo ıttıfakmı kurdunuz bu cocuk bısı dover dıye
ben hala acount arıyorum ısteyen kactane alırsa alsın umrumda degıl sadece acount olamayan arkadaslara wermek ıcın alan ları tebrık ederım wede hala o kısılerden bos acountu olan warsa ben hala talıbım[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar ben de account alamıyom 2 aşamadı bi key soruyo one ya ben bu oyunu bi türlü oynayamıyacam mı ya bu gece ben bu oyunu oynamayı plan lıyodum ne güsel bana bi yardım nası alacam parasız oynanmıyomu bu oyun yada bana da bi account lütfen bu gece oynamalıyım ben bu oyunu :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 01 Şubat 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
Tüüü geç kalmışız..

Elinde accountu olan varsa, ben de talibim şimdiden söyleyeyim :)

:tup:[signature][hline]Firearrow the Assassin
[code=php]When you see me.
Prepare yourself to die.
If you don't prepare yourself to die.
I can do it for you
;)[/code]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...