under_the_runes Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 abi banada lazim ya lutfen banada virin hatta gmail acc veriim bende hediye olarak :D:D:D[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Açlık hat safada ve bu davaranışlarınız başkalarının hakalrına tecavüz etmektir.Oynamak isteyen varsa alır kendine sadece....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blade_neco Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 iki arkadasım alamadı eger gönderebilirsen cok sevinirim mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 2 accountum var fazladan isteyen varsa özel mesaj atsın ben veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 account yollayan biri olursa cok sevinirim. [email protected][signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 1 tane de bana verirsen süper olur valla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bi tanede bana lzm bi bakim oyuna almaı dusunuorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 *!parmak kaldirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bir tane alabilirim varsa halen[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Sevgili paticik kardeşlerim WoW oynamayi cok istiyen bir sahsiyetim ve bekliyorum sabırla yalnız ben beta account alım ını kacırmısım ve eger elinizde son birtane beta account kalmıssa lutfen cok rica edicem bana ozelden bir mesajla sifre ve usernameini atarsanız cok sevinirim cunku gercekten cok lazım ve cok zor durumdayım gunlerdir blizzard a e mail atiorum account acilabilirmi hala diye ama cwp yok lutfen varsa atın en kısa surede atan olursa cok sağolsun olup vermek istemeyen olursa oda sağolsun ... Saygilarimla Sw0rdy ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 walla kim istemio ki bi tane, biri gidio 20 tane acc alio bize kalmio[signature][hline]If my enemy's enemy is my enemy too, then who is my friend ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 walla bu baslıgı acılan her yerde acount ıstıyorum ama su ana kadar kımseden bı acount gelmedı eger hala bosta acountu olan warsa talıbım[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aradakı sayfaları hıc okumadım ama yazıklar olsun sana thread i acan ! 20 tane account nedir gözünü doyurmayan ??? senın gıbıler yuzunden mıllet alamadı account zaten, senın gıbı coluk cocuk zihniyetliler den baska kımse yapmaz bunu. al o account ları bırbır gır cık baska bısı beceremezsın zaten[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 cok haklısın dreadan.. ben mesela aldım 1 tane ama bi tane de komaya arıyoruz.. ben ona da alcaktım mesela ama acc ler tukendii icn alamadım... bazı acgosluler yuzunden acc kalmadı ve cou ksi oynayamadı... cok haklısın[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 arkadaşlar 2 accountum vardı ilk isteyen arkadaşlara verdim :(. herbirinize tek tek özel mesaj atamıyorum kusra bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayda bak gene gıttı acaunt yaw kımsemı benım formumu okumuyo ıttıfakmı kurdunuz bu cocuk bısı dover dıye ben hala acount arıyorum ısteyen kactane alırsa alsın umrumda degıl sadece acount olamayan arkadaslara wermek ıcın alan ları tebrık ederım wede hala o kısılerden bos acountu olan warsa ben hala talıbım[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bende wow alcam filan diyorum ama yeni caktim bu betayi ve tabi cok gec eger kaldiysa bende bir tane cok isterim. [Bu mesaj murti tarafından 01 Şubat 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya hala kalan varsa talibim ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sanirim bitti acc lerin hepsi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ulan bir acc alamadık yaaa.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
in_the_end Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya arkadaşlar ben de account alamıyom 2 aşamadı bi key soruyo one ya ben bu oyunu bi türlü oynayamıyacam mı ya bu gece ben bu oyunu oynamayı plan lıyodum ne güsel bana bi yardım nası alacam parasız oynanmıyomu bu oyun yada bana da bi account lütfen bu gece oynamalıyım ben bu oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 se turt 1 hafta uras beta ya gırecem dıye download et ondan sonra acount alama neyse kader dıyelım ama hep bırı kardes al acıooun der dıye umıtlıyım haksız cıkarmayın benıııı:)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Tüüü geç kalmışız.. Elinde accountu olan varsa, ben de talibim şimdiden söyleyeyim :)[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 +1[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: sharky, 01 Şubat 2005 21:58 tarihinde demiş ki: Tüüü geç kalmışız.. Elinde accountu olan varsa, ben de talibim şimdiden söyleyeyim :) :tup:[signature][hline]Firearrow the Assassin [code=php]When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar