Phlox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 öncelikle arama yapmadan konuyu açtığımı belirmem gerek. hiçbir korunmam yok ve zar zor zonealarm indirmeye çalışıyorum. 80 gb yeni harddiskimi takıp windows xp setupa girdim.ordan diski 2 bölmeye ayırıyım dedim ve tek bölmeye 30000 mb alan belirledim ve ntsf olarak formatladım. şimdi sorunum windowsda hard diskimin sadece 30 gblık kısmının gözükmesi.diğer 50 gb ortada yok sadece c gözüküyor windowsda. ama harddiskin özelliklerine bakında bölümlendirilmiş kısım olarak c ve bölümlendirilmemiş kısım olarak da 48gblık bir bölüm gözüküyor. bu kayıp yeri nasıl ortata çıkarabilirim. şimdiden teşekkürler[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 keşke arama yapsaydın. bilgisayarım (sağ tık) > yönet > disk yönetimi sağda çıkan bölümde biçimlendirilmemiş bölümü bul, sağ tıkla, biçimlendiri seç. daha sonrası kolaydır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Disk Yönetimi'ni açmak için Bilgisayar Yönetimi (Yerel) öğesini açın. Konsol ağacında, Disk Yönetimi'ni tıklatın. biçimlendirmek istediğin parçaya sağ tıkla. seninki muhtemelen biçimlenmemiş bölüm olarak bi alan görünecek. oraya sağ tıkla biçimlendir. dosya sistemi falan seçtirir menude.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial (album:5707) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 zaten arama yapmadan topic açmam fakat firewall fln yok antivirus programı zırt pırt spy buluyo upload tepelerde download hızı düşüyo gittikçe :) neyse ki hallettim zone alarm sağolsun. tekrar teşekkürker[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar