Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçan Kazlar

Adiemus

Öne çıkan mesajlar

minigunuda gelecek versionda yarim mermile oldurcek gucte planliolarmis ne ki cnm tutturmasi zor :D[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL
lvl:70
server:xigenon 3
weapon: +10/100 dual shard
Armor: Full Chitin Shell Rouge
Np:9xxxxx
Clan: Madem Turksun Goster Urksun
Sosyal ağlarda paylaş

Keleş bahsettiğiniz kadar hızlı değil, mermilerde yerçekiminden çok etkileniyor ve sapiyor. Ruger ile kıyaslamak da yanlış. Rugerin kurşunu düz gidiyor ve yaklaşık yarı canınızı götürüyor. Reload olayı da gayet hızlı. İyi ruger kullanan biri hasar almadan keleş kullanan birini devirebilir, başıma da çok geliyor zaten. Keleşin tek özelliği rakibi sarsması ve hedef almasını zorlaştırması. Bence en dengesiz silah desert ama bunu hiç bug olarak düşünmedim, onu öyle kabullendim ben :)[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Toledor, 30 Ocak 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
said:
cintonick, 30 Ocak 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
5 mermide oldurmesi normal ruger 2 mermide olduruyo ki hareketli adama 5 kere tutturmakta sorun o yuzden adimeous ta bi dengesizlik var :)

Sen soldat oynadığına eminmisin?

gosterebilirim kolay..[signature][hline]
Retired Cla.Jackal on Dv
Uçan Kaz Cintonick on Pati
Sosyal ağlarda paylaş

Gerek yok ben görüceğimi gördüm, göstericeğime gösterdim...
Bugün yeterince gösterdim ak47 ve rUger i oyuncu arkadaşlarıma

Ama Ak47 yakın zamanda düzeltilmesi dileğiyle..

Birde sen soldat oynamıyorsun, buna eminim[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Toledor, 30 Ocak 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
Gerek yok ben görüceğimi gördüm, göstericeğime gösterdim...
Bugün yeterince gösterdim ak47 ve rUger i oyuncu arkadaşlarıma

Ama Ak47 yakın zamanda düzeltilmesi dileğiyle..

Birde sen soldat oynamıyorsun, buna eminim

Sam yetiş kardeşim nerdesin insanları eziyorlar :). Hemen saygı sevgi dersi vermen lazım yoksa bu Tole'yi tutamayız bak :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

klanın ismi çok güzel.
Umarım uçan kazlar, düşen kazlar olmaz :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar silahlara bahane bulmayın boşuna her silahıın kendi özelliği var. Herkes farklı bi silahta uzmanlaşmış. Makineliler kötü diyecektim ama geçen aug denedim 2. mi 3. mü ne oldum dağatıyo valla o silahta. Sam mesela pompalıyla dağatıyo. Zed kendini terörist zannediyo, O füzeli silahla (adını unuttum) oynuyodu geçen biyandan da bomba falan sallıyodu arada yıkıyodu ortalığı[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdilik kuralımız da şöyle.

Havaya girmek açısından kaz görünümünde olmamız gerekiyor. Bu yüzden ayarlardan skin'i white, hair'i dreadlocks, headgear'ı nothing, chain style'ı none yapıyoruz. Üstümüzü başımızı beyaz saçımızı da turuncu yapıyoruz. Ayrıca kurallara uymak mecburi değil.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...