mxzr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 minigunuda gelecek versionda yarim mermile oldurcek gucte planliolarmis ne ki cnm tutturmasi zor :D[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Keleş bahsettiğiniz kadar hızlı değil, mermilerde yerçekiminden çok etkileniyor ve sapiyor. Ruger ile kıyaslamak da yanlış. Rugerin kurşunu düz gidiyor ve yaklaşık yarı canınızı götürüyor. Reload olayı da gayet hızlı. İyi ruger kullanan biri hasar almadan keleş kullanan birini devirebilir, başıma da çok geliyor zaten. Keleşin tek özelliği rakibi sarsması ve hedef almasını zorlaştırması. Bence en dengesiz silah desert ama bunu hiç bug olarak düşünmedim, onu öyle kabullendim ben :)[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 popeye&ruger varken kaççan adiemus&ak74 varken kaççan şans yok :-P[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Adiemus, 30 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Bence en dengesiz silah desert ama bunu hiç bug olarak düşünmedim, onu öyle kabullendim ben :) dengesiz derken?[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Toledor, 30 Ocak 2005 22:08 tarihinde demiş ki: said: cintonick, 30 Ocak 2005 22:01 tarihinde demiş ki: 5 mermide oldurmesi normal ruger 2 mermide olduruyo ki hareketli adama 5 kere tutturmakta sorun o yuzden adimeous ta bi dengesizlik var :) Sen soldat oynadığına eminmisin? gosterebilirim kolay..[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Fazla hasar verdiğini düşünüyorum ama problem değil.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel [Bu mesaj Adiemus tarafından 30 Ocak 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Gerek yok ben görüceğimi gördüm, göstericeğime gösterdim... Bugün yeterince gösterdim ak47 ve rUger i oyuncu arkadaşlarıma Ama Ak47 yakın zamanda düzeltilmesi dileğiyle.. Birde sen soldat oynamıyorsun, buna eminim[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sen oyle diyosan oyledir...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Toledor, 30 Ocak 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Gerek yok ben görüceğimi gördüm, göstericeğime gösterdim... Bugün yeterince gösterdim ak47 ve rUger i oyuncu arkadaşlarıma Ama Ak47 yakın zamanda düzeltilmesi dileğiyle.. Birde sen soldat oynamıyorsun, buna eminim Sam yetiş kardeşim nerdesin insanları eziyorlar :). Hemen saygı sevgi dersi vermen lazım yoksa bu Tole'yi tutamayız bak :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 klanın ismi çok güzel. Umarım uçan kazlar, düşen kazlar olmaz :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Arkadaşlar silahlara bahane bulmayın boşuna her silahıın kendi özelliği var. Herkes farklı bi silahta uzmanlaşmış. Makineliler kötü diyecektim ama geçen aug denedim 2. mi 3. mü ne oldum dağatıyo valla o silahta. Sam mesela pompalıyla dağatıyo. Zed kendini terörist zannediyo, O füzeli silahla (adını unuttum) oynuyodu geçen biyandan da bomba falan sallıyodu arada yıkıyodu ortalığı[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Learath da uçan kazlar ekibine katıldı.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Learath dan sonra ucanadam ve Agnus_Degabit de klanimiza katıldı. Infoya ekletebilmek için özel mesaj yetmiyor sanırım bir de burdan duyuralım derdimizi.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hepiniz buglusunuz[signature][hline][code=php] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Şimdilik kuralımız da şöyle. Havaya girmek açısından kaz görünümünde olmamız gerekiyor. Bu yüzden ayarlardan skin'i white, hair'i dreadlocks, headgear'ı nothing, chain style'ı none yapıyoruz. Üstümüzü başımızı beyaz saçımızı da turuncu yapıyoruz. Ayrıca kurallara uymak mecburi değil.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ucan astronotlar daha uygun o zaman sizin clan'in adina. :D[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ucan buglar[signature][hline][code=php] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anakraeon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Amma kirlettin be forumu[signature][hline]Acıların Pengueni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 forum buglu[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sürüye sw0d da katıldı.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yanlış okudun sanırım? uk[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sitemiz açılmıştır. http://lakeshire.org/uk[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anakraeon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Eline saglık canım[signature][hline]Acıların Pengueni idi.. Artık Acıların Kazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar