Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçan Kazlar

Adiemus

Öne çıkan mesajlar

Uçan kaz olmak isteyen arkadaşlar da müracaat edebilirler, problem değil.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal

[Bu mesaj Adiemus tarafından 30 Ocak 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mxzr, 30 Ocak 2005 14:56 tarihinde demiş ki:
ehheh td deyendik 2 ye 2 de :D sensible vardi bende tanimam ama :D yendik

mxzr o silah buglı bu silah dengesiz diye bahane ariyacagına biraz daha kendini geliştir...Madem buglı silah sende al o zaman...[signature][hline]
Retired Cla.Jackal on Dv
Uçan Kaz Cintonick on Pati
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cintonick, 30 Ocak 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
said:
mxzr, 30 Ocak 2005 14:56 tarihinde demiş ki:
ehheh td deyendik 2 ye 2 de :D sensible vardi bende tanimam ama :D yendik

mxzr o silah buglı bu silah dengesiz diye bahane ariyacagına biraz daha kendini geliştir...Madem buglı silah sende al o zaman...

ben dememistim onu toledor la o kullanan demisti sonra lafi cevirio 2. si ben taramali kullanmayi sevmiorum 3. aldiin alintila solediinin ne alakasi var ?[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL
lvl:70
server:xigenon 3
weapon: +10/100 dual shard
Armor: Full Chitin Shell Rouge
Np:9xxxxx
Clan: Madem Turksun Goster Urksun
Sosyal ağlarda paylaş

bak guzel kardesim ilk toledor demis saten ki onu insandan saymiomusun? ben de o derken yanindadim ordan duydum. Ayrica ben sniperla pusmak eziklik fln deil. Sniper saten pusu silahi sen hic binanin icine sniperla giren ekip fln gordunmu...[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL
Sosyal ağlarda paylaş

o silahda buglu tum silahlar buglu bu clanda buglu oyun buglu telekom buglu bi ben deilim :D:DD:[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rockncoke, 30 Ocak 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
adiemus sayesinde bende ak 74 cü oldum ya neyse :-P

Gel seni bir de uçan kaz edelim de tam olsun, hı?[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel

[Bu mesaj Adiemus tarafından 30 Ocak 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Buglu dedim "iii-fi" me, ama şu ki bug deil aslında; büyük bir dengesizlik örneği diyeibliriz. Bunu Bugün iii-fi ciğime kanıtladım da sanırım;) 1.2.1 ile ak47' nin gücü kat kat arttırıldı. Ben ona 40 mermili ruger diyorum çünkü 5 mermide adam öldürüyor. Şimdi mailde atıcam yeni versiyon yada fix çıkaracaklarına eminim onunla birlikte silahları bi dengeye koymaları lazım.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

yanliz taramali oldugunu unutma 1mermi adama deydikten 1 saniyeden cok az bi sure sonra 2. si girio yani[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cintonick, 30 Ocak 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
5 mermide oldurmesi normal ruger 2 mermide olduruyo ki hareketli adama 5 kere tutturmakta sorun o yuzden adimeous ta bi dengesizlik var :)

Sen soldat oynadığına eminmisin?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...