Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Klanımız kurulmuştur. İşte uçan kazlar.. Wispy Cintonick Anakraeon Adiemus Diğer klanlara başarılar dileriz.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hep birlikte daha da ileriye uçucaz :D Clan Maçı için adiemus ile irtibata geçmenizi bekliyoruz...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Uçan kaz olmak isteyen arkadaşlar da müracaat edebilirler, problem değil.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 30 Ocak 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anakraeon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Hayırlı ossun :)[signature][hline]Acıların Pengueni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 tdm de uçmaya dewam ediyoruz Fire Clan ıyla en yakın zamanda maç yapmak isteriz...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ehheh td deyendik 2 ye 2 de :D sensible vardi bende tanimam ama :D yendik[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eheh uçun uçun :)[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 rockncoke u bunyemize katma çalısması içersindeyis hayırlısı olsun :)[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: mxzr, 30 Ocak 2005 14:56 tarihinde demiş ki: ehheh td deyendik 2 ye 2 de :D sensible vardi bende tanimam ama :D yendik mxzr o silah buglı bu silah dengesiz diye bahane ariyacagına biraz daha kendini geliştir...Madem buglı silah sende al o zaman...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 size kalırsa her silahta böcük var[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: cintonick, 30 Ocak 2005 16:50 tarihinde demiş ki: said: mxzr, 30 Ocak 2005 14:56 tarihinde demiş ki: ehheh td deyendik 2 ye 2 de :D sensible vardi bende tanimam ama :D yendik mxzr o silah buglı bu silah dengesiz diye bahane ariyacagına biraz daha kendini geliştir...Madem buglı silah sende al o zaman... ben dememistim onu toledor la o kullanan demisti sonra lafi cevirio 2. si ben taramali kullanmayi sevmiorum 3. aldiin alintila solediinin ne alakasi var ?[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hala ben dememiştim diyosun dk da bi bırak o bugli silahı yoksa pusarım diyen ben olmadıgma gore diyen sensin o yuzden oyununa bak sen oyle bi bug olsa zaten senden once binlerce insan gorurdu merak etme...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bak guzel kardesim ilk toledor demis saten ki onu insandan saymiomusun? ben de o derken yanindadim ordan duydum. Ayrica ben sniperla pusmak eziklik fln deil. Sniper saten pusu silahi sen hic binanin icine sniperla giren ekip fln gordunmu...[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ya tamam tartışma çıkarmaya gerek yok biz hep buglı silah kullanıyoruz ve mütemadiyen kaybediyoruz. Diğer arkadaşlara başarılar dileriz.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 he gordum bizim karşı dairede hergun operasyon var çatıyada çıkıyolar hatta...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 adiemus sayesinde bende ak 74 cü oldum ya neyse :-P[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 o silahda buglu tum silahlar buglu bu clanda buglu oyun buglu telekom buglu bi ben deilim :D:DD:[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: rockncoke, 30 Ocak 2005 18:27 tarihinde demiş ki: adiemus sayesinde bende ak 74 cü oldum ya neyse :-P Gel seni bir de uçan kaz edelim de tam olsun, hı?[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel [Bu mesaj Adiemus tarafından 30 Ocak 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 rockncoke kaz olma yalunda emin adımlarla ilerliyo bakalım zaman ne gostercek.. Cintonick Paticik Haber İstanbul :D[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 desert daha iyimiş :-P[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Evet Buglu dedim "iii-fi" me, ama şu ki bug deil aslında; büyük bir dengesizlik örneği diyeibliriz. Bunu Bugün iii-fi ciğime kanıtladım da sanırım;) 1.2.1 ile ak47' nin gücü kat kat arttırıldı. Ben ona 40 mermili ruger diyorum çünkü 5 mermide adam öldürüyor. Şimdi mailde atıcam yeni versiyon yada fix çıkaracaklarına eminim onunla birlikte silahları bi dengeye koymaları lazım.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 5 mermide oldurmesi normal ruger 2 mermide olduruyo ki hareketli adama 5 kere tutturmakta sorun o yuzden adimeous ta bi dengesizlik var :)[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yanliz taramali oldugunu unutma 1mermi adama deydikten 1 saniyeden cok az bi sure sonra 2. si girio yani[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: cintonick, 30 Ocak 2005 22:01 tarihinde demiş ki: 5 mermide oldurmesi normal ruger 2 mermide olduruyo ki hareketli adama 5 kere tutturmakta sorun o yuzden adimeous ta bi dengesizlik var :) Sen soldat oynadığına eminmisin?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ahaha[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar