Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aaa tabi 50 ilk öpücük'e gidip öpücük çeşitleri öğreniyoruz çok ilginç :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 "Şans Kapıyı Kırınca" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 iyi hoştu ama hayal kırıklığıydı... içinde ferhan şensoy olunca çok şey bekledim heralde. arada oldukça güzel diyalog ve olaylar vardı ama ne bileyim, ortalama üstü bi filmdi sadece.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kendi web siteleride hoş olmuş. fakat yüklenmesi biraz öldürüyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Bonecrusher, 16 Kasım 2004 18:14 tarihinde demiş ki: filme konuk oyuncu ne demektir yaw? eheheh Beleşe oynadının kibarcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bence guzeldı, barboonia'lıların turkce kufurlu lisan olayına cok guldum acıkcası :). Begendım ben eglendımde yanı fılmden bekledıgımı aldım, tavsiye ediyorum görülmeli hos vakit gecirmek icin birebir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darknes Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Arkadaşlar Ben yenı uye oldum paticik e sole bır turlarken Şans Kapıyı Kırınca diye bir konu gördüm ben filme gittim zaten cok bi beklentim yoktu ve olede oldu film bana çok saçma geldi yani bazı olaylar beni güldürsede yetmedi bu fılm başka tür olarak cekılseydi derdımki komedi olarak cekilmemiş ama nede olsa gülüyorum ama bu komediolarak çekildi ve yeterli bulmuyorum.. çok espiri var diye gözüküyor ama hepsı sacma sapan espiriler hic yoktan bir olay cıkartıyorlar buda yetmeziş gibi üstüne espiri yapmaya çalışıyorlar ben beyenmedim zaten sinamaya girdiğimde baktım bizle beraber(4 kişiydik) 4kişi daha vardı yani 8 kişi koskoca okadar abartılan filme neden 8 kişi gidiyor demekki çoğunluk beyenmemiş neyse ben fikrimi soyledım.. Bence Berbattı...[signature][hline] '''(Fell The Fire))'' !!Dance Whit The Devil..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Vizyondaki çoğu Türk filminden güzel(Hırsız var & Hababam Sınıfı askerde)ama Gönül Yarası bundan daha iyiydi bence..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ha şunu soylemem gerek ki Hırsız var ve Hababam Sınıfı'ndan cok daha ıyı bır fılmdı. Zira ucude aynı anda gosterılen fılmler ucude komedi ama Şans Kapıyı Kırınca'nın bariz farkı var.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi. Bir iki sahne dışında doğru dürüst espri bile yoktu. Arkadaşla birlikte fenalıklar geçirdik. Filmden çıkan insanlar birbirine dumur olmuş şekilde bakıyor ve ne biçim bir filmmiş diye konuşuyordu. Bence paranıza ve vaktinize yazık, uzak durun.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 :D[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ;) zaman dolduruyor[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 valla ark. gitmis cok beynenis gitmeyi cok merak ediyorum ve cok gitmek istedigim bi fiilm...bide farhan sensoy olması ayrı bi dava :)...[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Güzel olmuş.. 2 milyon dolar bütçesi olan bi filmdi.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben bugun ızledım bılmıyorum bı garıp geldı 2 kere sırıttım o kadar esprıler bıraz kotu geldı ama arkadasım baya begendı :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 begendım tabi guldum bayaa :P sınan çetin'in konuşması iyiydi.Ama filmin geneli eğlenceli sayılır.İzlenebilir.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 klasik küfür geyigini kullanmişlar bundada ama osun gene güseldi =) (birgün küfürden baska seylere gülmeyide ogrenecegizz)[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya simdi barbonia takımı kumeden dusme macı veriyor ama mac bitip yenince sampiyon barbonia die bagırıyolar :-?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 açıkcası gittim ve eğlendim ama Hırsız Var filmini daha çok beğendim[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar