ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 $ahsen bir süre oynadım turn meseleleri canımı sıktı azcık offline iken düşmesi yüzünden (fazla online olamadığım için) canımı sıktı ve gelişmeler biraz yawaş işliyor 40 tane halk kayboldu birde :) ama site ve mantık olarak süper gerçi ben test zamanında oynadım :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Xharloan, 01 Şubat 2005 12:49 tarihinde demiş ki: $ahsen bir süre oynadım turn meseleleri canımı sıktı azcık offline iken düşmesi yüzünden (fazla online olamadığım için) canımı sıktı ve gelişmeler biraz yawaş işliyor 40 tane halk kayboldu birde :) ama site ve mantık olarak süper gerçi ben test zamanında oynadım :) yorum için tesekkürler, artik turn sisteminin daha düzenli calıstıını dusunuorum ... düşmesi derken de saldırıları ifade ettin herhalde :) 40 tane halk nasıl kayboldu ?![signature][hline]Dandik Savaşlar! http://kral.acikve.net Online Strateji Oyunu! Türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla dünden beri oynuyorum oyun çok eğlenceli ama turn süresi biraz azaltılsa süper olur bu arada paticik ülkesini ben aldım katılmak isteyenler mesaj atsın hep beraber fethederiz heryeri :D[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 baska bı turk sıtesınde o oyunu oynamıstım mıllet bırıncı olmak ıcın yuzlerce acc acıyor hıc bıseye yaramayan bı oyun bence bosuna kasma (tavsiye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Thunderbird, 02 Şubat 2005 15:41 tarihinde demiş ki: baska bı turk sıtesınde o oyunu oynamıstım mıllet bırıncı olmak ıcın yuzlerce acc acıyor hıc bıseye yaramayan bı oyun bence bosuna kasma (tavsiye) hiç bi işe yaramayan oyun?? hangi oyun işe yarıyorki.. açıkçası oyun bana göre eğlenceli dakikalar geçirmek için oynanılır.. sonuçta hiç kimse "ulan dur şu oyunu oyniim de bana bişiler kazandırsın" die oynamaz.. ve arkadaşlar en azından sizden emeğe saygı istiyorum.. arkadaşım çok başarılı olmuş.. tebrikler.. kolay gelsin.. Edik: imla hatası[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! [Bu mesaj DeSo tarafından 02 Şubat 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Dandik, 01 Şubat 2005 20:42 tarihinde demiş ki: düşmesi derken de saldırıları ifade ettin herhalde :) 40 tane halk nasıl kayboldu ?! turn meselesi savaşlar yüzünden adam akıllı gelişemedim bile :) 40 tane halk anlamadım nasıl gitti ama yinede ilerlemiştim güzeldi yeniden başlayacam inş. :) sanırım erdem sizsiniz şunu söyliyeyim gerçekten takdire değer bir site ve düzen kurmuşsunuz tekrar ba$arılar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Thunderbird, 02 Şubat 2005 15:41 tarihinde demiş ki: baska bı turk sıtesınde o oyunu oynamıstım mıllet bırıncı olmak ıcın yuzlerce acc acıyor hıc bıseye yaramayan bı oyun bence bosuna kasma (tavsiye) magic of war'dan söz ediyorsun sanırım orada para için herkes üye oluyordu o yüzden saçmalanmışdı bayabir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Xharloan, 02 Şubat 2005 23:56 tarihinde demiş ki: said: Dandik, 01 Şubat 2005 20:42 tarihinde demiş ki: düşmesi derken de saldırıları ifade ettin herhalde :) 40 tane halk nasıl kayboldu ?! turn meselesi savaşlar yüzünden adam akıllı gelişemedim bile :) 40 tane halk anlamadım nasıl gitti ama yinede ilerlemiştim güzeldi yeniden başlayacam inş. :) sanırım erdem sizsiniz şunu söyliyeyim gerçekten takdire değer bir site ve düzen kurmuşsunuz tekrar ba$arılar. teşekkürler Xharloan, olabildiğince düzenli bir sistem kurmaya çalıştım ... ileriye dönük ve gelişebilir olmasına özen gösterdim, umarım daha da geliştirebilirim ...[signature][hline]Dandik Savaşlar! http://kral.acikve.net Online Strateji Oyunu! Türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar