Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Başlık ne diosa o. Windows'ta Bunu Nasıl yaparım sticky'sine mesaj attım ama herkez bakmıo oraya. Bir yolu varsa hemen öğrenmem lazm.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ZoneAlarm yapıyor bunu, her program için 2 tip izin var, biri sunucu olarak davranması diğeri istemci olarak davranması ikisini de yasaklarsan programın internetle alakası cart diye kesilir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 03 Şubat 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dükkanda kerio'nun son versionlarından biri var. Onda'da izin var ama o anda internette ile haşır neşir olan bir programın, mesela internet explorer, izinlerini değiştirince direk etki etmior. Mesela şu ki, bir program var, bir yere bağlanıor ve bazen bağlanmaya çalışması çok uzun sürüor. Arka arkaya deneyebilmek için bağlantısını kesmem lazm. Ben daha çok command prompt dan bir komut vardır diye düşünüyordum ama yok herhalde.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 norton 2005 de de var o olay internete girmek istien bi program varsa istionmu sokiim mi die soruo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 öle deil işte benim istediğim. mesela IE download yapıo, ben bi komut gircem şak diye kesilcek download. Yada bir site açıo, o connection'ı netstat ile görebiliorum dimi, bi komut girecem şak diye ulaşamıorum dicek internet explorer.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Modemi kapayarak istediğin şeyi elde edersin onun dışında firewall kullanarak internet erişimlerini kontrol edebilirsin dosyaların.IE ın bile.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 pc chillin in full sürümündede var firewall programları yapabiliyor bit defender full sürümde var[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar