Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaratıklar Ve Verdikleri Xp

ZUB

Öne çıkan mesajlar

Hangi yaratık en iyixp yi verir ?

Aldığımız xp vurduğumuz dmg a mı bağlıdır ?

Hem kolay ölücek Hem çok xp getiricek Yaratıklar nelerdir ?

Tafsiyeleriniz nelerdir ?

Ve eğer tafsiye ediceğiniz yaratıklar varsa hangi gezegenlerde bulunurlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

dantooine mining outpostta quenker kesmek en iyisidir. quenker ların pool ları 4k kadar ve verdikleri xp de quenker başına 2500 civarı. görevi bitirince alınan para da 5k civarı. en uygunu quenker yani. ben acc.umu dondurmuşken bu konuda değişiklikler oldu mu, başka yaratıklar da daha fazla xp vermeye başladı mı bilmiyorum, ama sorduğum kişiler hala daha quenker ın tercih edildiğini söylüyolar[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

hurrton huntress kes derim....[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

Quenker lar iyi xp veriyor ama anlayamadigim sey gorev varken kestigim yaratiklarin lair lari xp vermiyor ...

Daha once 1 kez rancor kesme ye calistim 1k health wound yaptilar o yuzden henux oyle bi seye kalismiyorum :)

Birde Kesmemi tafsiye ettiginiz yaratiklarin hangi gezegenlerde nerelerde bulunabilcegi hakkinda bilgi verirseniz sevinirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...