ZUB Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hangi yaratık en iyixp yi verir ? Aldığımız xp vurduğumuz dmg a mı bağlıdır ? Hem kolay ölücek Hem çok xp getiricek Yaratıklar nelerdir ? Tafsiyeleriniz nelerdir ? Ve eğer tafsiye ediceğiniz yaratıklar varsa hangi gezegenlerde bulunurlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Corelia da bir humbaba (doğru yazdıysam) 3 atışta ölmüştü ve yaklaşık 2k xp vermişti.[signature][hline]SkiHawk Egiwo_Eclipse Ojiw-O Laku_İNfinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 17k lik voritor kesiyordum,4900 xp olmasi lazim.Dmg xp ni etkilemez ama başka biride ayni moba saldiriyorsa en çok dmg vuran en çok xpyi payina alir.[signature][hline]Eamer Strider [Bu mesaj daan tarafından 02 Şubat 2005 06:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dantooine mining outpostta quenker kesmek en iyisidir. quenker ların pool ları 4k kadar ve verdikleri xp de quenker başına 2500 civarı. görevi bitirince alınan para da 5k civarı. en uygunu quenker yani. ben acc.umu dondurmuşken bu konuda değişiklikler oldu mu, başka yaratıklar da daha fazla xp vermeye başladı mı bilmiyorum, ama sorduğum kişiler hala daha quenker ın tercih edildiğini söylüyolar[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 defense in varsa bence dathomirde rancor kes 5k exp alirsin rancor basina vede imp isen vede atst varsa 38k lik görevin tum parasini alirsin[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hurrton huntress kes derim....[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Quenker lar iyi xp veriyor ama anlayamadigim sey gorev varken kestigim yaratiklarin lair lari xp vermiyor ... Daha once 1 kez rancor kesme ye calistim 1k health wound yaptilar o yuzden henux oyle bi seye kalismiyorum :) Birde Kesmemi tafsiye ettiginiz yaratiklarin hangi gezegenlerde nerelerde bulunabilcegi hakkinda bilgi verirseniz sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 combat profları xp kasan çoğu kişi dantooniede kasar. solo grubuna girip kenker veya huurton huntress kes. ikiside dantoonienin yaratığı[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 03 Şubat 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar