Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 pc açılırken yukarda solda ne yaziyor ekran kartının ismi yazar bak bakim ne imiş o kart merak ettim. tnt kakalamişlardir allah bilir.. opengl destegi var mı bari?[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 konuyu saptırma kardesim ya bişi yapioz[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bilemem walla dene wow dediin world of warcraft mi? ne olabilir ki başka soruya baq... :P[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 patlatilmak uzere acilmis bi threadde sen bana gelmis konuyu saptirma diyorsun ya daha birsey demiyorum ben...[signature][hline]Yaptik bir aptallik halen Malezya serverlarinda takiliyoz.. Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 cıx... World Of Wonders... (Bu başlık ii oldu stress atıoz)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hmm bilemicem riske girme çok indirdiyse.. dursun ellem ii indiriyomuş da nasısa ares yoq birak insin..[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 HArpyler'le ilgili bi duyum aldım. ayda bi kere Hp leri yarıya iniyomuş.. ve düşürdükleri feather sayısı da 2 ye katlanıyomuş[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ne inio abi yardım edin ya PC den anlayan yoqmi[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 murtaza dan bomba ihbarı aldık. uzak durun..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: fatihkaraca, 31 Ocak 2005 19:33 tarihinde demiş ki: (Bu başlık ii oldu stress atıoz) ayıpsın fatih ben foruma maal olmuş bir patlatıcıyım( yanlış anlaşılmasın die mal yazmadım :D)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben yinede yanlış anladım :-p Dibine edit : Başka mesaj yazmıcam. 999 da kalsın citizen :-p Maksat mallık olsun :-p Dibine ikinci edit : Bişi yazcam zaman sürekli burayı editlicem :lol: Dibine dibine üçüncü edit : MadEaGlE, benim hakkımda ne düşünür veya söylersen Allah sana 1000 katını versin emi :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 31 Ocak 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 31 Ocak 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 31 Ocak 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 öyle deme be... harpy'ler narin yaratıklardır. Siz bakmayın öyle uçuştuklarına. Onlar da bazı dönemlerde hassas olabilirler. Sinirli olurlar Ama biz napıcaz? Gidip kesecezzzzzzz[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Login Servers are...UP...DOWN...DOWN...DOWN login server lar bile gidip geliyo durmadan..[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım...Server Durumu[Bu mesaj Thadeus tarafından 31 Ocak 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Thadeus, 31 Ocak 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Login Servers are...UP...DOWN...DOWN...DOWN login server lar bile gidip geliyo durmadan.. [signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım...Server Durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 fatih wow un aylık ucreti var mı var sa ne kadar ( bu nsjı cvplamayan dop olsun :P editle başka cvp yazan dopidop olsun yeni accountla yazan ulra dop i olsun:PP[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lahelbalaba bu ne ;)[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 patlatılmalık topic gel sende iki gıdım bişi patlat[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: fatihkaraca, 31 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ben yinede yanlış anladım :-p Dibine edit : Başka mesaj yazmıcam. 999 da kalsın citizen :-p Maksat mallık olsun :-p Dibine ikinci edit : Bişi yazcam zaman sürekli burayı editlicem :lol: Dibine dibine üçüncü edit : MadEaGlE, benim hakkımda ne düşünür veya söylersen Allah sana 1000 katını versin emi :-p [signature][hline] lol çelik ayna :P be be kavgası yapak topik şenlensin aman fatih sana laf yok sen taş gibi delikanlısın sende östrojenin(kadınlık hormonu ya) ö sü yok [Bu mesaj MadEaGlE tarafından 31 Ocak 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MadEaGlE tarafından 31 Ocak 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: MadEaGlE, 31 Ocak 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Hatta soruyu da soram bu oyunda lvl mı konuşur yetenek mi yani bizim bildiimiz kısır döngu ( okçu magei mage savaşçıyı savaşçı okçuyu ezer) bu oyunda işler mi oyksa bizim 1 lvlımız bile fazla olsa mage ken karşıdaki okçuyu ezebilecekmiyiz ? oyunda lvlda konuşmaz yetenekte konuşmaz oyunda para konuşur parası olan damı çatıyı dagıtır lvlda kasar hatta para verir parayla kastırır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartuU Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben de patlatcam canım sıkıldı lagdannnnnn !!!! Laylaylaooyalaoy laylay loyloyloy Ne Zaman GEÇECEK BU LAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG?_??????????????????????______??????????[signature][hline]İsim :Lost_Pich Server:Diez LvL :55 Clan :Şu an Titans Class :Asasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 la bı topic gene mi geri dondu allam efsane yarattıq :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 he ole oldu up luo adamlar ne yapalim[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eh abileri topic açınca :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar