rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ne belti verdi bonusları ne adı ne?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya gizli mi saklı mı bilmem de bu kekuri ler nerde bulunur kesmesi zor mudur ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 fena sıkıldım.... ooooffffffff.. WoW nerden çekiliodu? adresi neydi ? Dip edit : Ben post kasmıom la murti.. post kascak olsam burayı tekrar editlemezdim :-p cidden wow un adresi neydi? [signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 31 Ocak 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 marodonda çıkıyor. 3 yeri var. bi silanların ora bi en sağ girşin silerinde bide en soldaki kapıdan çık direk soal git orda 8 saat arayla tekrar doğuyor.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Fatih! VAZGEÇME!!!! dişini sık biraz daha *post kasılır* Zaten postu kazan da benim :D [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 31 Ocak 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Abi bu gün tartışıcak konuda yok :S[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 fatih 6 msg kaldi hadi koc :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kukury belt 20 defans vardi bi de dodging bonus vardi %30 sanirim ha bi de flame defans vardi fazladan onu da hatirlamiyorum su an...[signature][hline]Yaptik bir aptallik halen Malezya serverlarinda takiliyoz.. Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 wow un aylık ucreti ne kadar ve kaç mb download bu ko nun da o girişteki orcun da oyun kapanınca açılan sitenin de nazilli belediye bandosunun çaldıı marşlar gibi müzikleri de lagında kablonun da telekomunda .... ( coşartımtırak bir durum)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Nese balkonda sigara ve nescafe keyfi yapmanın vakti geldi başkatürlü olmicak :P Donucam ama olsun:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 La havlee. Sonra adım "post kasan adam"a çıkıyo... Arkadaşlar bu kadar kişi okuyo burayı. Ciddi soruyorum. WoW u hangi adresten çekioduk? İlla başlıkmı açcam? :-?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 PC den anlayan varsa yardım etsin 64mb ekran kartım var pelerinli birisi ekranına girince etraf beyaz siyah oluor pelerinleri goremiyorum bu renk kalitesini yükseltebilicek bişi varmi?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 5 kaldı;) olm bu kadardan bişi olamz yaz arka arkaya 5 tane:D kim ne dicek a.q:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 fatih hoca kusura bakma bilsem ben de indirecem News serverlarindan indirebilirsin ancak ona da simdi uyelikti ottu bi suru kasacan bosver...[signature][hline]Yaptik bir aptallik halen Malezya serverlarinda takiliyoz.. Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 fatih olm ne dion sen ya diorumki biraz daha yardımcı olda seni madalyalı gormek istiom abi a.q yanlıs anladı gene[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ekran kartını upgrade etmen gerekebilir yada sistem ozelliklerini duşur yada ekran kartının son surumunu indir yine ve son "yada" direct x in yeni surumlerine bak olmazsa yeni bi ekran kartı almanı oneriri çunku 64 mb biraz eski olmaya başladı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oQo yok la yanlış anlamadım senide, ben cidden soruom. ben şu sayfa diye hatırlıom : www.wow-europe.com ama açılmıo. açabilen varmı? hazır cafedeyken boşa para ödemiyim. şunu download edip cd ye çekeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 şş beyler bo WOW paralı de mi ne kadar vermek gerekiyor bir aylık yada yıllık fln mı bi anlatırsanız sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 konu patlamaktan cok wow a donecek boyle giderse...:)[signature][hline]Yaptik bir aptallik halen Malezya serverlarinda takiliyoz.. Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 fatih ben açabildim ama bişi sorcam bi soleyin ya şu oyun paralıysa aylık ücreti nedir ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bilmiom Opitionstan Thadeus un yardımıyla bişiler yaptik olmazsa tekrar basvurucam size[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 düzelir inşallah one ole dogru duruz bi grafic kartı al olm.. :P[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 aha aşga ekledim http://www.kickban.us/ss.ttml bunu alin konu aramayın.. :P[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 olmadı kart mart al demein bi yere gidemem caresi vardır[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 wow-europe' dan indirdigimiz installer aleti 10 20 k ile indiriyor su an. Bunu download manager lardaki gibi kapatip sonra devam edebiliyor muyuz?[signature][hline]Yaptik bir aptallik halen Malezya serverlarinda takiliyoz.. Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar