MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Alınla bu topiği de patlatın topic kirliliği gibi gozuksede bugun milletin deşarj olması lazım ozellikle de aresçilerin sabahtan beri gozlemliyorum 5-6 topic patladı alın topic sizin olsun patlatmak serbest :D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hatta soruyu da soram bu oyunda lvl mı konuşur yetenek mi yani bizim bildiimiz kısır döngu ( okçu magei mage savaşçıyı savaşçı okçuyu ezer) bu oyunda işler mi oyksa bizim 1 lvlımız bile fazla olsa mage ken karşıdaki okçuyu ezebilecekmiyiz ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Delirdi millet :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bilgin yoksa yeteneğinde olmaz. yeteneğin yoksa pratiğinde olmaz. levelin yoksa pratiğinde bi işe yaramaz. hepsi birbirine bağlı. ben sana bişi soriim. yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan? (Aynı kategoride sorular) :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yok be ares gidin ce dieze geldim ordada malı malı haunga kesioz işte baydı artık bari forumda gonulkler eğlensin diye bi organizasyon yapalım deim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oley topic patlatıcaz:D (a.q zaten topic patlak ama olsun sıkıntıdan bunu bile tekrar patlatırım:P)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bir berber bir berbere ne demiş?Fatih olm 7 MSG kalmıs Madalyaya[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 fatihçim hemen cvp yazıyorum oturarak başarıya ulaşan tek hayvan tavuktur (alaka 0)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lan topic i diil seni patlatıcam biraz daha zorlarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Neden genç aha millet kendince bişiler yazıyo sen bu msjların daha ciddi bir topicte mi yazılmasını isterdin ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 off ne yapsam bilmiorum[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 doldur oqo bu topiği madalyanı benim aracılığımla kazan :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 delirip çıldırmak için güzel bi bölüm var bence orayı dene adı da Garbage en aşşagada[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ayrıca hasan bak 2. msjımda soruyu da sordum mok yere patlatılmasın die istersen goruşlerini bildir çünkü bu oyunda gerçekten merak ettiğim bişey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ama kaç tane ko oyuncusu oraya bakar bilemedim en azından ben bakmam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Biz kocular farklı deliririz. Öyle her konuda delirmek bize yakışmas :D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 MadEaGlE senin soruna gelince her zman tecrübe kazanır abi.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gidin orda post kasın hahaha[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 insanın bir ozelliği bu da msl bir oyun almak istiyosun dielim ama babandan izin alıcaksın işte gidiyosun pederle tükkana dio ki baban seç birini işte o an boşlıkta kalır insan karr veremez biz buna şey dioruz.. şey lan .. hiçbişey ne bilim isim bulamadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 server acilsin poff[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 abi ne bilim bu oyunda tecrübe nasıl olur ki onu anlamadım hani uo dersin makroyu hazırlarsın füll makro doludur klavyen ama 2 mage kapışır da en once in nox( poison) u basan avantaja sahip olur ya burda ne taktii ne tecrübesi aha tak tecrübemiz şu soldaki 8 slot ve telekomun kopuk kabloları yüzünden kazanılan ileri goruşluluk :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bizim local serveri acip CZ taktiklerini ogrenmemiz lzm Mesela itburnz vardı Deizde Xig dede var itburnxz lvl 32 idi Diez ilk acilmişti 2.ci günü idi CZ de kac kişiyi aliyordu ama kac kişiyi gorücektiniz adam işi biliyordu simdi lvl 61 mage Xig de Orc.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oqo senin ares tek ichar açıldı mı açıldıysa peki karşılıında ne verdin yani lvl düşcez fln diyolardı naptılar düştüler mi ?[signature][hline] [Bu mesaj MadEaGlE tarafından 31 Ocak 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Jessica die mod la konustum forumlarda mod işte Oyundada GM miş admin cok az geliomus tek onun yetkisi varmiş KO hack ı asla acmıyorlarmıs ama lvl im yüksek die belki düşürüp acarız dediler sonra admine sormus admin demişki Account ID e baktım 2.5 ay gecmiş eger 2 yada 3 hafta olsaydı getirebilirdim cünki gecen ay banlanan tüm accountlari sildim demiş yani care 0 :([signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 haydi bakalim Malezya serverlari da gitti....ben de fittiracam bugun 2 tane kekurikekeuekeue oldurdum bi tane belt verdi rouge isi topu topu zaten aq. insan yuzzzzuk verir be bir tanesinde.[signature][hline]Yaptik bir aptallik halen Malezya serverlarinda takiliyoz.. Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar