nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 çok :( 870tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 vallahi işimi yıllarca kaliteyle görecek ve başımı ağrıtmayacak headset aldım. Pişman değilim. Bütün gün kafamda oluyor sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 harbi çokmuş ama sen memnunsan sorun değil bence. Güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 teşekkür ederim. Yani aslında çok olmasının tek sebebi burada yaşamamız :) Yani ABD'de yaşayıp oranın standardında maaş alsan 150 dolar çok gelmez. Hiç gelmez yani. Adamlar kaliteli ürün üretirken buradaki vergiyi, açgözlü aracıyı ve kura bağlı alım gücünü düşünmüyor sonuçta. Kısmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 S-H said: ovchinnikov said: hyper x demiş miydim ? hangi modeli ? çok fazla çeşit var, bi kaç modele baktım, g230 tarzında büyük kulaklıklara benziyor. yok hacı kulaklar küçük ama satan bi yer bulamadım :D zaten 3 model var. core olan en düşük segment. cloud ve cloud 2. eğer bütcen varsa cloud 2 almanı tavsiye ederim. türkiye fiyatı bile 450 tl civarıydı ki bu seviyede bir kulaklık için çok uygun. logitech kazıkcılarının 900+ tlye sattıkları kulaklıkların hepsini şakırttıracak kalitede. zaten ufak bir googlamada göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 bende de sennheiser game zero var aşırı iyi ve çok rahat @nileppezdel game zeroyu 800 e almıştım ben çok vermişsin game one a. aynı yerde game one da 600 flndı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar