nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 vallahi işimi yıllarca kaliteyle görecek ve başımı ağrıtmayacak headset aldım. Pişman değilim. Bütün gün kafamda oluyor sonuçta
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 harbi çokmuş ama sen memnunsan sorun değil bence. Güle güle kullan.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 teşekkür ederim. Yani aslında çok olmasının tek sebebi burada yaşamamız :) Yani ABD'de yaşayıp oranın standardında maaş alsan 150 dolar çok gelmez. Hiç gelmez yani. Adamlar kaliteli ürün üretirken buradaki vergiyi, açgözlü aracıyı ve kura bağlı alım gücünü düşünmüyor sonuçta. Kısmet :D
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 S-H said: ovchinnikov said: hyper x demiş miydim ? hangi modeli ? çok fazla çeşit var, bi kaç modele baktım, g230 tarzında büyük kulaklıklara benziyor. yok hacı kulaklar küçük ama satan bi yer bulamadım :D zaten 3 model var. core olan en düşük segment. cloud ve cloud 2. eğer bütcen varsa cloud 2 almanı tavsiye ederim. türkiye fiyatı bile 450 tl civarıydı ki bu seviyede bir kulaklık için çok uygun. logitech kazıkcılarının 900+ tlye sattıkları kulaklıkların hepsini şakırttıracak kalitede. zaten ufak bir googlamada göreceksin.
Catze Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 bende de sennheiser game zero var aşırı iyi ve çok rahat @nileppezdel game zeroyu 800 e almıştım ben çok vermişsin game one a. aynı yerde game one da 600 flndı sanırım
Öne çıkan mesajlar