BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaslar ben daha once weblebıyı aramısdım adamların soyledıklerı suydu ayın 5 6 da mutlaka haber alacagız ve stoklarımızda olacak demıslerdı bana bayramdan once en gec ayın 11 12 de kesın bır acıklama yapacagız dedıler sanırım dogru gıbı bısı olabılır yarın ırtıbata gecıp kesın bı seyler ogrenırsek sıparısı verım[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya verin weblebiye siparis . en fazla 2-3 gun gec gireriz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 2-3 gün sorun değil ben weblebiden de süphe etmiyorum ama esen elek. işi bozuyor daha önceki olaylar insanı korkutuyor yani 2-3 değil 1 hafta geç geleceğini bilsem alırım ama 1 ay olursa o zaman işler değişir :)[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tamam tamam salın demın weblebıye @ cekdım yarına cevap gelır sabahda arayacagım zaten ılk ısım o mutlaka buraya cevap yazarım[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bizim 3 tane siparişimiz var weblebi'den 2-3 gün den fazla beklemiyoruz gecikme umarım öyle olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Valla kendınızı uzun zaman bekleyecek gıbı hazırlasanız ıyı olur ınsaallaah oyle bısı olmaz[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 weblebi fazlasıyla pahalı değil mi? yani verin weblebiden gitsin de yazık deil mi o kadar paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o para sanırım vergi zart zurt filan eklenmiş hali yurt dışından gelince deli vergiler alınmıyormuşo yüzden sanırım ama harbi birfisi 60 diğeri 90 :) fark var yani[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Esene ulasacagınız tel numaraları 0212 512 99 00 0212 520 02 81 yada [email protected][signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya biz 13-14 gibi girerizde senin siparişini dikkate alcaklarını sanmıyom blackwolf sen siparişini iptal ettin zate sınırlı sayıda gelcek di oyun.Hadi ellerinde olsa bile siparişi iptal edilen birinin aynı ürünü ne kadar dikkate alırlar bilmem.Çocuk oyunumu bu.Yarın mesainin ilk saatlerinde weblebiye girin stoklarda kalmadı derse şaşmayın.Kısaca melih sen az gezele.:)[signature][hline]HordishManner [Bu mesaj RedBaron73 tarafından 03 Şubat 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 esen 12 subatta satis baslicak diyor.. esene gider aliriz olmadi, weblebidede 2-3 gun sonra alirsiniz..(su ce yi bi bulabilsek)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 weblebi'ye ben pek güvenmiyorum. jump to lightspeed siparişi vermiştim, iki ay sonra gelmişti. üstelik fransızcaydı. iyi bir oyun dükkanı önerebilecek olan var mı?[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Avaturk ten alınsa acaba onlarda mı geç getirir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya beyler blizzardin tr distributoru esen o getirdikten sonra hepsine gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 galiba eseni bekliyecez offf off frozen thronedan bilirim yok tir sinirda yok gumrukte yok tir ariza yapti yok yok offf off esen sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar