The_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya beyler aramaya inandım fakat o beni yüz üstü bıraktı 2 saoru olacak 1)E-Mule ile bişey indiriorum 1 saattir progress yazan çubuk kırmızı ne yapablirim? 2)O renkler ne anlama geliyor? Yardımcı olur msunuz?:D[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kırmızı kötü bişiy, moralini bozmak gibi olmasın da bişiy kırmızı olursa aylarca bekletsen de gelmio gibi bi anlam çıkardım ben deneyimle..[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kırmızı, o dosya şu an sırada beklediğin kimsede bütün olarak bulunmamaktadır anlamına gelir. yani kıyısından köşesinden eksiktir. o yüzden de çoğu zaman asla complete edilemezler. ha dersen ki ben film indiriyodum son %2'lik kısmını çekemedi dert değil diğer kısımları düzgünse izlemenin yolları var. ha bir zip dosyasıdır, programdır hededir, o zaman bilmiyorum işte[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 %2 lik kısmı kaldıysa izlemenin yolları neler??[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 1. avipreview programı (gerçi hiçbir özelliği yok sadece küçük dosya için değer öyle altyazı falan hiçbişi yükleyemezsin vs.) 2. yarım kalmış part dosyalarını birleştiren bir program vardı adını unuttum. onu bi araştır.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Abi peki E-mulle aresin yada kazaa nın farkı nedir??[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Beyler bide E-mule hep 1 yada 2 yle çekiyor onun için ne yapabilirim?[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 high id alırsan yüksek hızda çekebilirsin.Bunun için emule gokhan mod indirmen gerek. http://www.divxforever.com/index.php?dlcategory=3&page=2&num=10&cur_num=10 burdan indirip port ayarlarını da yaparsan high id alıp rahatça download yapabilirsin.Gerekli bilgi için oradaki forumlardan yararlanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar