mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arkadashlar bu olaya ne diorsunuz? Toplanamlm bi haftasonu aksam uzeri taksimde kapatalım bir kafeyi.Bu sohbet icki olayndan acıldı.Orda bolca muhabbet ederz isteyen gece dewam eder ortamlara akaraktan. Simdi is yernden cıkıom daha detaylı yazılar yazcam buraya.fikirlerinizi bekliorm[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Güzel Fikir!! BEn varım...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 votkanın odluğu yerde steel her zman vardır ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sadece ama sadece lol bence yazdıklarını deiştirmelisin paticik.com sadece ist. deki pc lerden açılmıyor unutma benim gibi ist dışından bir çok insan var bu forumda....[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ehe İzmir'de toplansak ya da Çanakkale olmaz mi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben taksime gelene kadar kaybolurum :-P[signature][hline]Binlerce patiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartuU Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ewet çanakkale olsun[signature][hline]İsim :Lost_Pich Server: Diez LvL :55 Clan :Şu an Titans Class :Asasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesmerge Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :) Evet Çanakkale ortada kalıyo... banada uyar. :)[signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 370 Clan......: Eternals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Antalya olsun,yada canlı yayın falan yapın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 huaeuhea ozmn sıra sıra olur. en başta sadce İSTANBUL only:P[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 biralar müesseseden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koptagel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ankara'da NErde OlcaK???? Bence ulus heykelinin altında buluşaq[signature][hline]Server X- lvl 4x Flame + liht Elemental +5 +40 flame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bizim evde olsun kızda getiririm 4 tane yetermi?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Cık cık cık.... (su parmak sallayan smiley yerine yaptım) :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadashlar ozgur kıs gibi il il de gezelm ilk ayagı istanbul olsun.farklı illerden pclern acıldıının farkındaym ama burda asadıımdan bole fikir cıktıından ilk istanbul olsun diorm.ilk biralar da ben den wodkaya rakıya karıshmam herkes kendi oder :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Wiski olur bak :P[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar