uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 helal olsun demekten başka bişey denmez.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 öf ööf man u dan nefret eden paticikler grubu kursak nası olur?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: uncla, 01 Şubat 2005 23:56 tarihinde demiş ki: helal olsun demekten başka bişey denmez. hakkaten yaa adamlar deplasmanda üstelik 10 kisi oynayip arsenal gibi bi dewi yaniyolar..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: fizban, 01 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: yine şiir gibi bi goldü valla. şiir olduğuna katılıyorum da şairi kesinlikle almunia denen katastrofik bug..[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 spiker şaşırdı maçın başarılı ismi silvestre diyor :)[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 veeee macin sonucu........ menchester: 4 arsenal: 2 (iddaada tuttu çaktirma...)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 son anda da çizgiden döndü arsenalin sutu gerçi bisi ifade etmezdi gol bile olsa...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ağlamak istiorum abicim almunia nın efsane bi adam olmasına mı değinsem, kendini ashley cole sanıp ileri çıkıp dönemeyen, giggs ve ronaldo gibi elemanların olduğu kanadı boş bırakan adamlardan mı bahsetsem, yetmezmiş gibi defansı sabitlemek yerine fabregası ekleyip gaz verip 4. yü yemelerine mi değinsem ben yaşadım bunları abi daha önce, şekli değişikti ama sonuç aynı işte geçen sezonun beşiktaşı zirveden nereye.. maçın en güsel hareketleri ise o shea nın golü ve henry nin rövoşatası bence.güzel maçtı da bıktım ağlayan taraf olmaktan..[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 o'shea nin gol harbi efsane olarak kalacak tarihte.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Revenge, 01 Şubat 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Skor tahminleri alalım :) Ben 3-1 manchester diyorum Eh farkı bilmişiz hiç deilse :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tüh be[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 adamlar yenecekleri maci yenildiler yaw..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hayir bence 2. yari arsenal top oynamadiki dogru duzgun mancester tak tak tak adamlar nasil top cevirdiler ama. hakettiler bence 2. yaridaki oyunuyla.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Iyi oyun. 4 gol. 3 puan. Yolumuza devam ediyoruz.[signature][hline]wi$h, the g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 rooney atılmalıydı bence. neymiş efendim gençmişte iyi niyetliymiş.. geöen maçta van nistelrooyun yapıp hakemin görmediği hareketin aynısını laurene yaptı. yine yok kart.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya ben çok oldum güntekinin dediği gibi adamım gençfalan bişey sanıyodum ... hatalarıda cidden acemi kaleci hataları ama adam çıktı 28 yaşında. e yuh dedim kendi kendime. bizim ramazan bile yapmaz o hataları. ama bi dakka cordoba yapıyordu zamanında. heh kendi kendime anında edik vurdum :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 haklisin yaa böle golleri mahalle kalecileri yemez yani..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ljunberg di o, onu elle kolla tuttular hep[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arsenal icin 28 yasinda bir kaleci bırak genci cocuk yasta ;) Arse pek 35 yas altına bakmazdı eheh. Buarada Go ahead Man UTD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Iyi de macin ba$inda Ashley Cole kendini durup dururken attiginda sariyi veremezsen sen `hakemi kandirmaya yonelik hareket`ten, Heinze dokunmami$ken Ljungberg'e faulu verirsen gerilir tabii mac. Vieira'nin da sirf Rooney'i attirmak icin attigi taklalari da soylemeden gecemeyecegim...[signature][hline]wi$h, the g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kaçkaç bittii???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 2-4[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 4-2 menchester yendi hemde eze eze.. 10 kisi..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ekşi sözlüğe maç hakkında girdiğim entry'i aynen c/p liyorum: "ikinci yarıdaki futboluyla manchester united, galibiyeti hakeden taraf olduğunu kanıtladı. 10 kişi kaldıktan sonra müthiş bir taktikle herşeyi dengeli yaptılar. sürekli olarak kendi sahalarında savunmaya çekilmek yerine, yaptıkları ataklarla arsenal orta sahasını rahat bırakmadılar, sürekli yordular. ilerde saha çok iyi top sakladı, yardıma gelenlerle paslaşıp zaman geçirdi. nitekim bu iyi futbolun sonucunda 4-2'lik bir galibiyetle, hem de deplasmanda, hem de arsenal'in 33 haftadır süren highbury'deki yenilmezliğine son vererek puanlarını 53'e yükselttiler ve chelsea'nin ardında 2.'lik koltuğuna oturdular." keisnlikle manchester united ın hakkıydı yani. hiç hakem makem diye itiraz etmeyin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ama sonucta arsenale yazik oldu ...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar