Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arsenal-M.United

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahah saha girio ilginç olacak baya
rooney çıkar herhalde

aha giggs çıktı daha da ilginç oldu, gol diolar hala.[signature][hline]kaçın! burizası var!

[Bu mesaj arcane tarafından 01 Şubat 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bizde anten dolayı izleyemiyorum maç saati ntv bozulyor maçın devre arasında vede maç bitince kanal geri geliyor :D[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah
tekrar hayata dönülebilen ve
her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
tühh be iii bi rövösota atti ama kalecinin üzerine gitti..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
4-2 :( yenildik artık[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
golllllll
4 oldu be menchester
bitti mac artik yani koptu...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
asdamlar üstelik 10 kisi yani daha fazla gözüküyolar sahada..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
Ben izleseydim bööle olazdı :D FORZA ARSENAL şunuda eklemek istiyorum laz pidecisen gittik duvarda forçca rize yazıyordu : )[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah
tekrar hayata dönülebilen ve
her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir