Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arsenal-M.United

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
giggs cakti 1-1 oldu...
çok heyecanli[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
tamamen kısmet ya :)[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
man utd. li futbolcular ağır bir şekilde arsenal'lileri tahrik ediyorlar.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
goooooollll
harika beee füze mi geçti...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
ya su rooney e uyuz oldum yaa bii atilmadi a.q[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
ferdinand henry i iyi tutuyor da silvestre öyle ayakta uyursa heinze naapsın ehe pires ile bergkamp daha can yakar bence 2. yarıda

arsenal will own thee[signature][hline]kaçın! burizası var!
Mesaj tarihi:
berkamp yine klasını gösterdi , arsenal bastır aslanlar bastırın hulen !![signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
bizim ali aydın yöneticektiki bu maçı,ronney'e 5 kere kırmızı kart göstermişti :)[signature][hline]Lucas

Mesaj tarihi:
said:
Lucas1, 01 Şubat 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
bizim ali aydın yöneticektiki bu maçı,ronney'e 5 kere kırmızı kart göstermişti :)

lol[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 01 Şubat 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
arsenal'i sevmiyorum ya. kaybeder insallah :)
düdüksün ondandır ehueh.bilet kesio arsenal işte kapak olsun pis mod seni :P[signature][hline]kaçın! burizası var!
  • Yeni Oluştur...