-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 İşlemcimi değiştiricem de , şuan ki işlemcim p4 1.6 anakartım 3.2 ye kadar destekliyo 2.8 ile 3.0 Hyper Threading prescott işlemciler arasında çok fark varmı ? yani aradaki fark fiyat olarak verdiğim paraya değermi ve 2.8 alsam beni ne kadar idare eder[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 biri ht li biri ht siz tabiki para farkı olucak .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 olmazmı 3.0 da en cok hosuma giden sey aygıt yoneticisinde islemcilere geldigimde hass.. iki tane islemci var deyisim olmustur birde Fanının ortası bakır oldugundan muhtesem bir dönüş hızına ve sogutmaya sahip yanılmıyorsam 3000 devirli dönüyor Tabiki HT[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ht teknolojisi daha yeni yayılmaya başladı ama çok işe yarar bişey maiknada takılma die bişey olmicak ilerde bence ht li al rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar