Xayder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 2.5 aydır philips 109p4 brilliance ı kullanıyorum çok memnunum çok net berrak canlı titreşimsiz görüntü veriyor...[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben yeni bir 19" almayı düşünüyorum. Fakat bu topic'de tavsiye edilmiş olan Philips 109P40 ile LG F900P'nin fiyatları biraz pahalı. Eksen Bilgisayar'da Philips 109B60 diye bir model buldum. Real Flat, 0.21 dpi falan. Normal 109B'den çok daha iyi özellikleri ve ondan daha ucuz. Nedenini anlamış değilim, siteye mi yanlış yazdılar ne. Son olarak Philips 109B, LG F900B ve Samsung 957MB arasından hangisini önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 oha olm 109b60 ne zaman çıktı.en son 109b50 vardı benim bildiğim.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 107E5 var bende hiç memnun değilim, keşke T veya P serisinden alsaydım :|.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 her monitor konusunda yazdigim gibi yine yazayim.. Goz sagliginiz icin TFT ozelligi olan monitor tercih edin.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 paran çoksa SONY yoksa PHILLIPS yada SAMSUNG önerilir LG'yi sevmem , yamuk flat onun flati ..:S edit : 19" B serisi phillips'im var çoook memnunum (1600x1200@75 hrz de ) ayrica SAMSUNG da kullandim (17" flat ) LG'yi ise arkadaşlarimda gördüm , her gördüğümde yadırgadım ... [signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls [Bu mesaj hired_gun tarafından 03 Şubat 2005 04:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben de alacağım Samsung 957MB düşünüyorum da aklım LG ye gidiyor bazen LG F900B fiyatı sanırım samsung ile aynı bu monitör nedir ne değildir bilen var mı ?[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 monitor denince herkese 2 tane marka tavsiye ederim Sony ve Samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Samsung 957MB sahibiyim. Highlight ve Magicbright sayesinde, en dandirik oyunda bile süper zevk alıyorum resmen. Renkler falan harika oluyor.. Wolfenstein 'da falan karlar gözümü alıyor, o derece.. Gel gelelim bazı problemleri de mevcut, bir kere hiçbir zaman görüntü tam olarak oturmuyor çerçevelere.. Kesin sol veya sağ köşeden 0.3-0.5 mm falan bir açıklık kalıyor.. Gerçi göze batan bişey değil, ama benim gibi mükemmelliyetçi bir manyağı etkileyen bir durum. İkinci dezavantajı ise, 19" ekranın oldu mu, herkes parmaklıyor abi, kıl oluyorum. Sile sile bi hal oldum ya. Mutlaka alınası bir monitör.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 monitör parmaklarsa olay çkarırım ... :D en nefret ettiğim şeydir , direk tersliorum monitörümü parmaklayanlari , ben sizi parmakliomuyum diye :P[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben de 107E5'i satıp kaliteli gerçek bi flat almak istiyorum ama karar veremedim. 107P50 çok iyi diyorlar ama baya pahalı (260YTL ki aynı paraya gerçek flat 19"lar var), Samsung 793MB veya 798DF de iyiymiş. Hangisini alsam?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 birkaç test okudum samsung 957mb hakkında. hepsinde çok güzel monitör ama real flat değil yazıyordu. çok kararsız kaldım philips 109b60 ile samsung 957mb arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 lg nin flat serisi gerçekten süper...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arkadaslar monitor alıcakasanız Hyndai Q990 19 inc rLz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 793mb sahibiyim. su an cok iyi gidiyor ama 2-3 sene sonra nasi olur bilemem bu arada monitor gercekten cok cok $ik eger siyah kasan varsa harika. bende sagda solda bosluk olayi olmadi su ana kadar belki driverdandir mesela windows updatelerde vardi 793mb icin bir adet driver [Bu mesaj Anason tarafından 03 Şubat 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bence hyundai q995 al çok kaliteli görüntü ve çözünürlük seviyesi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar