Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 inç monitör tavsiye

Odune

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Ben yeni bir 19" almayı düşünüyorum. Fakat bu topic'de tavsiye edilmiş olan Philips 109P40 ile LG F900P'nin fiyatları biraz pahalı. Eksen Bilgisayar'da Philips 109B60 diye bir model buldum. Real Flat, 0.21 dpi falan. Normal 109B'den çok daha iyi özellikleri ve ondan daha ucuz. Nedenini anlamış değilim, siteye mi yanlış yazdılar ne.
Son olarak Philips 109B, LG F900B ve Samsung 957MB arasından hangisini önerirsiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

paran çoksa SONY
yoksa PHILLIPS yada SAMSUNG önerilir

LG'yi sevmem , yamuk flat onun flati ..:S

edit : 19" B serisi phillips'im var çoook memnunum (1600x1200@75 hrz de )
ayrica SAMSUNG da kullandim (17" flat )
LG'yi ise arkadaşlarimda gördüm , her gördüğümde yadırgadım ...

[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls

[Bu mesaj hired_gun tarafından 03 Şubat 2005 04:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung 957MB sahibiyim. Highlight ve Magicbright sayesinde, en dandirik oyunda bile süper zevk alıyorum resmen. Renkler falan harika oluyor.. Wolfenstein 'da falan karlar gözümü alıyor, o derece..

Gel gelelim bazı problemleri de mevcut, bir kere hiçbir zaman görüntü tam olarak oturmuyor çerçevelere.. Kesin sol veya sağ köşeden 0.3-0.5 mm falan bir açıklık kalıyor.. Gerçi göze batan bişey değil, ama benim gibi mükemmelliyetçi bir manyağı etkileyen bir durum. İkinci dezavantajı ise, 19" ekranın oldu mu, herkes parmaklıyor abi, kıl oluyorum. Sile sile bi hal oldum ya.

Mutlaka alınası bir monitör.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de 107E5'i satıp kaliteli gerçek bi flat almak istiyorum ama karar veremedim. 107P50 çok iyi diyorlar ama baya pahalı (260YTL ki aynı paraya gerçek flat 19"lar var), Samsung 793MB veya 798DF de iyiymiş. Hangisini alsam?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

793mb sahibiyim. su an cok iyi gidiyor ama 2-3 sene sonra nasi olur bilemem bu arada monitor gercekten cok cok $ik eger siyah kasan varsa harika. bende sagda solda bosluk olayi olmadi su ana kadar belki driverdandir mesela windows updatelerde vardi 793mb icin bir adet driver

[Bu mesaj Anason tarafından 03 Şubat 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...