Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 subatda türkiyedeki yabanci ve yerli karmasi karsi karsiya..

Doo_m

Öne çıkan mesajlar

boş dediğim yarı yarıya boş nerdeyse
bu arada deminki lafımı geri alıyorum, bazı öküzler kendi takımlarına tezahürat yapıyo neler olacağı belli olmaz gaza gelirse 2 farklı grup vs.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

olaya bak ya sahada bir galatasaraylı yok ama fenerliler sahada ne biçim bir adam bu 1-0 öne geçtiler yine eski bir galatasaraylı ya neyse ben öldürecem bi gün bu adamı[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşlılar'ın yoğun tezahüratını dinliyoruz yardım maçında.
bravo çok hoş

edit: kime ederse etsin fb'li olmama rağmen, bırak küfürü orda öyle tezahürat mı yapılır tam bir salaklık

[Bu mesaj sanerixx tarafından 02 Şubat 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 02 Şubat 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
öf sinir oldum ya, maç az sonra başlıyor stad nerdeyse yarı yarıya boş.

anlamıyorum niye bu kadar duyarsısız. halbuki hiç olmadı tribün şiddetinden dert yakınanlar için bile bir fırsat, bu maçta taşkınlık olmaz artık o kesin, hem de iyi bir amaç için yardım olurdu.
anladık ki kimse sallaımıyor depremi felaketi falan

herhalde sen staddan yazıyorsun, laptopun kucağında gprs ile yazmışındır kim bilir bu mesajı
insanlara duyarsız demeden önce seninde o insanlardan biri olduğunu unutma[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

maçın istanbulda benim ankarada olduğumu bilmediğin gibi, ayrıca başka şekillerde (örneğin 2868) yardım yapıp yapmadığımı bilmeden konuşuyorsun.

bu durumda hangimiz ucuz populizm yapıyoruz?

neyse konu sapacağı kadar saptı sağolasın. daha fazla şahsına(!) cevap atmayacağım

////

maç hala 1-0 bu arada.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind

[Bu mesaj sanerixx tarafından 02 Şubat 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...