nindalf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Maç nerde oynanacak ?[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 inönü de...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ehehehe güzel...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ama ne yazıkki maç kanald de pff...o kıl adam slk slk yorumlar yapacak türkller takımı yabancılar takımı diicek iice keyfim bozulacak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eheh fena degil ya ama nede olsa berabere :)[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yardım amacıyla olmasa kın kın kınardım böyle saçma bişeyi ama amaç yardım alkış lazım.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Alkis... alkis.... alkis.....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bi de maç yeri inönüymüş...şükrüsaraçoğlu olsa çok küçük bi ihtimal giderdim ama...şimdi asla gitmem...dandikten bi maç için...bu arada fb ye de şaşırdım Alex e izin vermişler...vay bea...demek aziz babayada baskı yapabilen birileri var...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 mando nolur gel sensiz nabar tribünler sen gelmezsen yapmıcalarmış maçı allaşkına[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Mandooo, 01 Şubat 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bi de maç yeri inönüymüş...şükrüsaraçoğlu olsa çok küçük bi ihtimal giderdim ama...şimdi asla gitmem...dandikten bi maç için...bu arada fb ye de şaşırdım Alex e izin vermişler...vay bea...demek aziz babayada baskı yapabilen birileri var... aziz babayada baski yapabilen birisi yok yardimsever adam..[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Mandooo, 01 Şubat 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bi de maç yeri inönüymüş...şükrüsaraçoğlu olsa çok küçük bi ihtimal giderdim ama...şimdi asla gitmem...dandikten bi maç için...bu arada fb ye de şaşırdım Alex e izin vermişler...vay bea...demek aziz babayada baskı yapabilen birileri var... Bende onu anlamadim.. Madem toplanan bütün Para Yardima gidecek.. Yapin O zaman Kadiköyde 42 000 nerde inönü nerde anlamiyom ya.. Ama belki Kimse gelmezde saha bos görünür diye avrupaya rezil olmayalim diye böyle yapiyorlar :)[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 iyide türk karması tek kelime ile "rezalet" Skor tahmini 11-0 yabancı karması :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Mandooo, 01 Şubat 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bi de maç yeri inönüymüş...şükrüsaraçoğlu olsa çok küçük bi ihtimal giderdim ama...şimdi asla gitmem...dandikten bi maç için...bu arada fb ye de şaşırdım Alex e izin vermişler...vay bea...demek aziz babayada baskı yapabilen birileri var... Ne farkı var uzaylımı o?Aslında benziyo biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ke$ke saraçoğlu'nda yapsalar en yüksek kapasiteli stad, yani daha çok gelir.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Mandooo, 31 Ocak 2005 17:15 tarihinde demiş ki: bence bu maçta gs nin yapmaya çalıştığı...gs-türkiye karması maçı gibi dandikten bi eziklik abidesi olarak tarihe geçecek... bi kes sesını sen cok bılıosun demı? eziklik abıdesı ne demek hep sız haklısnız mıllet haksızbiraz objektif ol zaten senın yorunge dısı olmanı buyuk bı sabırsızlıkla bekliorm [signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 01 Şubat 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bide ben hagi de oynıcakmıs dıe duydum bu doğrumu? ve saat kaçta mac???[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 01 Şubat 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 evet harbi saat kacta ?[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hagi oynamiyo yaww saat 8 de olmasi lazim...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hagı ıle Daum beraber foto fln cektırmısler hayret nası oldu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: fizban, 01 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki: "hakan şükür yok" diye laf ediyosunuz da, necati de yok. galatasaray izin vermemiş heralde, bülent ve cafercan ı almışlar; hiç karmalık isimler değiller bunlar. çağırmamışlar hakan şükür'ü kendisi söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 türk takımına ligdeki 18 kulubün kaptanlarıyla beraber bir futbolcu daha çağıralacakmış!ama bi bjk'li olarak gsden cafercanın çağrılmasına anlam weremedim!! hakem kim olcak acaba ?? lale orta olsada baya zewkli olsa maç!! ama şu bi gerçek yabancılar azcık ii oynarsa çok kolay yenerler türkleri! we son olarak arkadaşlar artık stat kawgasıda yapmayın ha inönüde olmuş ha kadıköyde ne farketçek!!bi yardım maçı bu!bunuda amacından saptırmayın!!zaten milli maçlar saraçoğlunda oluyo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 anelka oynasaydi süper olurdu oyn1cak die duyduydum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 başbakanda oynuycakmış bugun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 öf sinir oldum ya, maç az sonra başlıyor stad nerdeyse yarı yarıya boş. anlamıyorum niye bu kadar duyarsısız. halbuki hiç olmadı tribün şiddetinden dert yakınanlar için bile bir fırsat, bu maçta taşkınlık olmaz artık o kesin, hem de iyi bir amaç için yardım olurdu. anladık ki kimse sallaımıyor depremi felaketi falan[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bo$ mu? grrr.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar