Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 arkadaşlar bunu o kadar met ettiniz peki nerden indiricem (fakat deneme sürümü olmasın...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Burdan[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 deneme sürümü istemiyosan altında buy kaspersky var ona tıkla 50$ öde kredi kartınla ok?[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kaspersky da bir acayip virüs'ü buluyor ama silmiyor :)[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 50$ mı?:) ben 50 dolara 50 tane kaspersky cd si alirim kadıköyden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aferin.[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Mert_Bjk, 01 Şubat 2005 23:04 tarihinde demiş ki: 50$ mı?:) ben 50 dolara 50 tane kaspersky cd si alirim kadıköyden:) eee o zaman diyelimki senin baban özel bir yazılım şirketinde calısıyor ve o sirketin korsan cd lerinin alınmasını istermiydin :-?[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hyr ama kim 50 dolar werir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ee Mert Bjk safmı salakmı herhalde 50 $ a almaz Benımde Almıyıcagım gıbıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya Sonuçda Sızde 3-4 Kere Korsan Cd Kullanmişsinizdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Karpersky yerıne Ad-aware yi tercıh ederım bıras ara bulursun reklam yapmiim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 saol da bende war zaten ama adı üstünde adwareleri siler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 1. si bi mesaj atıcaksan arka arkaya iki tane replay yerine tek bir replayda butun söylüyeceklerini dökebilirsin. 2. si korsan cd kullandım ama bunu herkezin görecegi artislik yapıcak sekilde sölemiyorum. kullanıyorsan kullanıyorsun sonucta yasalarla yasaklanmıs birsey ben kullanıyorum herkezin içerisinde sölemiyorum[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: For, 01 Şubat 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Kaspersky da bir acayip virüs'ü buluyor ama silmiyor :) ahahahaha. o nasıl oluyo ya :lol:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Gursu, 02 Şubat 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Karpersky yerıne Ad-aware yi tercıh ederım bıras ara bulursun reklam yapmiim ... iide karsperky virüsleri flnda buluo ad-aware spyları buluo...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet ama ben Symantec Antıvıruus kullanıyorum vırus buluyor fakat bazılarını sılemıyor bende boyle bır program arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Gursu, 02 Şubat 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Karpersky yerıne Ad-aware yi tercıh ederım bıras ara bulursun reklam yapmiim ... Ad-aware reklam ajanı ıcndır.Virus programlarıyla karıstırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Buradan Veya Buradan [Bu mesaj Gursu tarafından 02 Şubat 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Ad-aware reklam ajanı ıcndır.Virus programlarıyla karıstırmayalım. Full tarama ayarlarını yaptıgında virus programı kada basarılı olabiliyor :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: The_, 03 Şubat 2005 17:41 tarihinde demiş ki: Gursu sen ne güzel post kasıyorsun öyle sen çok akıllısın ya... said: Gursu, 01 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: Ee Mert Bjk safmı salakmı herhalde 50 $ a almaz Benımde Almıyıcagım gıbıı said: Gursu, 01 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: Ya Sonuçda Sızde 3-4 Kere Korsan Cd Kullanmişsinizdir.. said: Gursu, 02 Şubat 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Karpersky yerıne Ad-aware yi tercıh ederım bıras ara bulursun reklam yapmiim ... Post kassam bole kasmazdım nezamandır uyeyım 120 mesajım var ben ıstesem 1 gunde 1000 msj yaparım arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar