Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaspersky neden indirebilirm??

Mert_Bjk

Öne çıkan mesajlar

said:
Mert_Bjk, 01 Şubat 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
50$ mı?:) ben 50 dolara 50 tane kaspersky cd si alirim kadıköyden:)

eee o zaman diyelimki senin baban özel bir yazılım şirketinde calısıyor ve o sirketin korsan cd lerinin alınmasını istermiydin :-?[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

1. si bi mesaj atıcaksan arka arkaya iki tane replay yerine tek bir replayda butun söylüyeceklerini dökebilirsin.
2. si korsan cd kullandım ama bunu herkezin görecegi artislik yapıcak sekilde sölemiyorum. kullanıyorsan kullanıyorsun sonucta yasalarla yasaklanmıs birsey ben kullanıyorum herkezin içerisinde sölemiyorum[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ad-aware reklam ajanı ıcndır.Virus programlarıyla karıstırmayalım.

Full tarama ayarlarını yaptıgında virus programı kada basarılı olabiliyor :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_, 03 Şubat 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
Gursu sen ne güzel post kasıyorsun öyle sen çok akıllısın ya...
said:
Gursu, 01 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
Ee Mert Bjk safmı salakmı herhalde 50 $ a almaz Benımde Almıyıcagım gıbıı
said:
Gursu, 01 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
Ya Sonuçda Sızde 3-4 Kere Korsan Cd Kullanmişsinizdir..
said:
Gursu, 02 Şubat 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpersky yerıne Ad-aware yi tercıh ederım bıras ara bulursun reklam yapmiim ...

Post kassam bole kasmazdım nezamandır uyeyım 120 mesajım var ben ıstesem 1 gunde 1000 msj yaparım arkadaş..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...