mono Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yoktur herhalde ama genede sorayim olurda cikar belki birileri, detay verir grafikler hakkinda..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 var canim, olmaz olur mu :D 12" ibook g4 1.0, 768 mb ram de 10.3.7 ustunde oynuorm su anda hatta arkaplanda oyun acik :P hersey low da, max 32 min 7 fps gordum; genelde 18-20 arasi, oynanabilirlik iyi, patch sorunu olmuo, hybrid cd yle satilio oyun zaten vs .. sorun olmuo kisaca :) ama cosmos falan diolar o ise hic bulasmadim; 3rd party tool sikintisi cekilebilir noobluk donemi sonrasi[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 3rd party tool olmadan oynaman olasi, ama cok duzenli tertipli olman gerek.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 aha cikti hakkaten inanamadim =) soru: grafikler pc den ne kadar kotu? yoksa ayni mi? hybrid cd hakkinda, alacagim box tan iki versyonda cikiyor anlaminda miydi bu? yoksa mac box mu almak zorundayim.. guzelmis performans gayet iyi..dual monitor le deneyebildin mi yada olabilior mu? (12inch de forum acik olsa, desktop monitorde de oyun hani cok mu züppe olur? )[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hyrbrid cd ler hem mac hem pc dosya yapisini destekleyen cd ler, yani tek box var zaten ortada :) dual monitor le denemedim, ama birinde forum birinde oyun olayi farkli programlarda olabiliyosa burda da oluodur neden olmasin .. pc lerle grafik kiyasi yapamicam malesef, gormedim cunku hic; ama radeon 9200 lu bi p4 ne kadar grafik aliosa biz (ben) de en az o kadar alioruzdur tahminen :)[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 görmemiş olmak guzel bisi =) ciksin da bakalm[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Oberin diye bir MMO vardı 4, 5 yıl önce onu oynuyordum ben bi ara beta testi vardı ki şimdi baktım oyun hala betada :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar