Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow u Mac de oynayan varmi?

mono

Öne çıkan mesajlar

var canim, olmaz olur mu :D

12" ibook g4 1.0, 768 mb ram de 10.3.7 ustunde oynuorm su anda
hatta arkaplanda oyun acik :P

hersey low da, max 32 min 7 fps gordum; genelde 18-20 arasi, oynanabilirlik iyi, patch sorunu olmuo, hybrid cd yle satilio oyun zaten vs ..

sorun olmuo kisaca :) ama cosmos falan diolar o ise hic bulasmadim; 3rd party tool sikintisi cekilebilir noobluk donemi sonrasi[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner
Sosyal ağlarda paylaş

aha cikti hakkaten inanamadim =)

soru: grafikler pc den ne kadar kotu? yoksa ayni mi?

hybrid cd hakkinda, alacagim box tan iki versyonda cikiyor anlaminda miydi bu? yoksa mac box mu almak zorundayim..

guzelmis performans gayet iyi..dual monitor le deneyebildin mi yada olabilior mu? (12inch de forum acik olsa, desktop monitorde de oyun hani cok mu züppe olur? )[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

hyrbrid cd ler hem mac hem pc dosya yapisini destekleyen cd ler, yani tek box var zaten ortada :)

dual monitor le denemedim, ama birinde forum birinde oyun olayi farkli programlarda olabiliyosa burda da oluodur neden olmasin ..

pc lerle grafik kiyasi yapamicam malesef, gormedim cunku hic; ama radeon 9200 lu bi p4 ne kadar grafik aliosa biz (ben) de en az o kadar alioruzdur tahminen :)[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...