Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl sorunu

diho

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar şimdi sorun şu benim download hızında ve surf yapma hızımda bir sorun yok siteler hızlı açılıyor download hızım 20'lerde.fakat denetim masası>ağ bağlantıları>yerel ağ bağlantısına tıklayınca giden-gelen bytler çok düşük 80.000'lerde 100.000'lerde.fakat arkadaşta bu milyonlara çıkıyor bu sorun nedendir?[signature][hline]Roots Bloody Roots
Sosyal ağlarda paylaş

ping atıyorum google'a falan çok düşük çıkıyor
En Az=155ms En Çok=163ms Ortalama=158ms
256 adsl olacak birde
ama internet normal yani.kafama takıldı şimdi.normal ise ne uğraşıyorsun gibi cevaplar yazmayın lütfen[signature][hline]Roots Bloody Roots

[Bu mesaj diho tarafından 02 Şubat 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

peki benim ağ bağlantılarındaki sorun ne olacak?download yaptıkça artar o diyorlar.doğru mu?çünkü şu anda giden 80.000 gelen 100.000.arkadaşta 7.450.000 gideni falan var.anlayamadım bir türlü[signature][hline]Roots Bloody Roots
Sosyal ağlarda paylaş

7 milyon olabilir ama onun makinası 18 saattir açıktır örneğin seninkide 4 saattir açıktır 100 bindir.Başka örnek verirsek;
O 18 saattin hepsinde download yapmıştır sen 18 saatin içinde sadece UO oynamışındır onunki 18 milyon senin ki 1 milyondur.

Bunun için modem alınmaz yani :D bu bir hata da deyil zaten :)

Umarım açık şekilde anlatabilmişimdir.[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

ben diho kuzenimin bilgisayarından yazıyorum onun şimdi alınan bayt 612 gönderilen 244.2 dakka içinde bu kadar arttı bende çok yavaş birşekilde artıyor neden?şu anda daha nete yeni girdim hiç download falan yapmadım[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...