diho Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaşlar şimdi sorun şu benim download hızında ve surf yapma hızımda bir sorun yok siteler hızlı açılıyor download hızım 20'lerde.fakat denetim masası>ağ bağlantıları>yerel ağ bağlantısına tıklayınca giden-gelen bytler çok düşük 80.000'lerde 100.000'lerde.fakat arkadaşta bu milyonlara çıkıyor bu sorun nedendir?[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ping atıyorum google'a falan çok düşük çıkıyor En Az=155ms En Çok=163ms Ortalama=158ms 256 adsl olacak birde ama internet normal yani.kafama takıldı şimdi.normal ise ne uğraşıyorsun gibi cevaplar yazmayın lütfen[signature][hline]Roots Bloody Roots [Bu mesaj diho tarafından 02 Şubat 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 buna verilecek tek cevap normal iste ne ugrasiyosun dur ama onu da solemeyin demissin... allah akıl fikir versin diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benim hızımda bir sorun var galiba arkadaşta ping attık google'a 256k adsl En az = 465ms, En çok = 473ms, Ortalama = 470ms bende En az=154ms En çok=328ms Ortalama=231ms :([signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ee? ne sorunu var? tek sorun seninkinin daha hızlı olması bence (sonuçta response süresi adamınki 470 seninki 230 yani seninki daha hızlı cevap veriyor). ha daha fazla diğerlerine haksızlık oluyor diyorsan tabiki telekomla görüşebilirsin.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sanırım bugun Adsl De Sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaşa üzüldüm sırf bunu yüzünden bir modem daha aldı gitti alcatel aldı.boşuna para verdi[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 peki benim ağ bağlantılarındaki sorun ne olacak?download yaptıkça artar o diyorlar.doğru mu?çünkü şu anda giden 80.000 gelen 100.000.arkadaşta 7.450.000 gideni falan var.anlayamadım bir türlü[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abi sen hızına bak ayrıca bende adsl aldığım gün gerı verdım beyenmedım ayrıca 256 adsl dı benımkı modemımde X3 zoom du yani bende parama üzülmüştüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ama Pazar Alanında Sattım Modemii Kablo Rlzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benimde modemin iyi birşey zoom 4 ama çocuğun ikinci bir modem almasına üzüldüm[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 7 milyon olabilir ama onun makinası 18 saattir açıktır örneğin seninkide 4 saattir açıktır 100 bindir.Başka örnek verirsek; O 18 saattin hepsinde download yapmıştır sen 18 saatin içinde sadece UO oynamışındır onunki 18 milyon senin ki 1 milyondur. Bunun için modem alınmaz yani :D bu bir hata da deyil zaten :) Umarım açık şekilde anlatabilmişimdir.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ikimizinkide 24 saat açık :).ama ben şu aralar çok download yapmıyorum[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benimki sabahtan beri açık 250.000 oldu anca[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 azten yine siteler acılmıyor siteye ping yapsa yine iyi[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben diho kuzenimin bilgisayarından yazıyorum onun şimdi alınan bayt 612 gönderilen 244.2 dakka içinde bu kadar arttı bende çok yavaş birşekilde artıyor neden?şu anda daha nete yeni girdim hiç download falan yapmadım[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar