Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar knight online free serverinin client dosyasini cekemiyorum bana bu dosyayi cekmem için yardimci bir program önerebilirmisin...
yada elinde olan varsa bana cd ye cekip yollayabilirmi ?[signature][hline]BiZ KaRşIyAkALıYıZ....
Mesaj tarihi:
benim dedigim program netten dosya indirmeyi saglayan bir program normale göre daha stabil tutuyo download hızını bide koparsan fln kaldıgın yerden devam etmesini saglıyor. du bakim adres bulalım sana.
Mesaj tarihi:
hazır yardım fln topic atılmışken bende bişey sorucam arkadaşlara. bu paticik albümdeki resimlerin sahiplerinin yazılarına nasıl ulaşabilirim? (nasıl zincirleme isim tamlaması ama hea? eheh eskiden derste yapamazdık şimdi okul bitti yapmaya başladık)
Mesaj tarihi:
Alla alla:D abicim arkadas clienti soruyor.
http://dlx.gamespot.com/pc/knightonline/moreinfo_6090288.html
Yada inndir com da varmış.
Downladır içinse www.metaproducts.com massdownloader
Mesaj tarihi:
said:
Elron_Cervantes, 03 Şubat 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
eyw saol bi deniyelim baska önerisi olan varsa bekliyorum

zaten bu olaylar ıcın ıkı program var bırı download ac dıgerı Flashget ama benım tavsıyem FlashGet ruleZ[signature][hline]Only God Can Judge Me !!!
Mesaj tarihi:
said:
Hasanmezarci, 03 Şubat 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
daaaaaaayt benim sorumada cevap istiyoruuuummmmmmm!!!!!
bu paticik albümündeki kişilerin yazılarını nerden bulucam? search vs. bişey varmı?

http://www.amazesoft.com/
valla ben dedıgın bolumu bıle bılmıyorum nerde orası muauhauhhau ne işe yarıyo bıde onu soyle[signature][hline]Only God Can Judge Me !!!
Mesaj tarihi:
said:
Buzk, 03 Şubat 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
Sakalımda var ama kimse sallamıyo beni :(
www.metaproducts.com
Massdownloader
En kral downloader budur.

yok baba FlashGetten şaşma[signature][hline]Only God Can Judge Me !!!
  • Yeni Oluştur...