SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Hasanmezarci, 02 Şubat 2005 18:02 tarihinde demiş ki: o espriyi yaptılar ztn sdfregf34fsdf:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iyi bi Assian olmak isteyen 100 150m parası oldugunda pm atsin ben yaparim onu iyi assian[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartuU Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bak elinde en azından +5 dual mirage olacak + ustunde +6/10 dex li chitinlerin olacak, hp 94 (eger master olunca chitin shell giyeceksen, yoksa 90 yeterli),gerisini dexe vericeksin. Valla yüzük küpe cart curt dex li olucak. Bu soylediklerimi olan bi asasini alt etmek biras zordur (tabi lvl 55 ustu olmak zorunda yoksa asasin hikaye). Benim asasinimi ornek alabilirsin tabi ustumdekiler hariç :) chitinler daha kimi +4 kimi +5 ama elimde +5 iki mirage var lvl 55 im ohh bakarım keyfime...... [Bu mesaj bartuU tarafından 03 Şubat 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 reklam yapma reklam yapmaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar