DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaşlar yeni bir assasin karakter yaratmak istiyorum. bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var. daha önce bu konu açılmıştır fakat ben bulamadım.bilen varsa bana söyleyebilirmi? 1-dex ve hp ye ne kadar stat point vermeliyim? 2-taktığım belt v.s dex mi healt mı olmalı? 3-skill puanlarını nelere vermeliyim? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 1-90ana kadar hp ye sonra getiri dexe 2-Itemlerin bonusu dex olmali 3-Assasian--Explore[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bence iyi bir assassinin max94 hp olmalıdır gerisi dex takıların hepsi dex olmalıdır assassin ve explore skilleri olmalıdır[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ayrıca bi sorum daha olacak :D +5 kukry e posion damage ekleyebilirmiyim? ve chitinlere nasıl dex veya hp veya defans basabilirim..? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 chitinlere blessed enchant miydi neydi öle bi ismi vardı o scrollün onunla eklersin dexi tabi onun dex bonuslusuyla poisonuda blessed elementalle basarsın[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) [Bu mesaj Gladros tarafından 02 Şubat 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iyi bir assasian zengin olmalıdır. :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 efet kesin cevap zenginsen assassin oynayabilirsin değilsen olmaz çünkü herşeyi çok pahalı[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya siz parayı dert etmeyin :) abrahamoviç halt etsin yanımda :D lvl 36 oldum rogue +3 chitin set tamam.2 kukry var.biri +5 biri +3 .ama posion damage basılı değil.onu nasıl yapacağım?? buzk sen bilirsin varmı eski formlarda..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 eger kırılma olayı ıstemezsen bleesed elemntal scroll alcan 3ç5m kadar onu bascan.O kadar seyı nası yaptın yawww para olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ehe nes basin ya 3 kere bastim 3 undede oldu ;D[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Normal elemental scrolla %20 sansla basarsın,blessed elemental scrolla %95 sansla. Kukryler 2.5m e kadar düstü,elindekide +6 kukry degil, blessed elementalda 3.5 m oldugunu dusunursek,hicbirsey basma daha iyi :) poison basmıssın basmamıssın o kadar farketmiycek zaten daha bu asamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abi paralı üyelik var arkadaşla ortak.trina's piece ve 1500 hp sattım para gani oldu :D 51 mage var sıkıldım ya assasinlere kesilmekten.bende bırakıyorum assasin kasıyom :P hadi dostlar bırakın parayıda neler yapmalıyım onu söyleyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 90 hp kalan dex,dex itemler assasian/explorer +6/10 chitin dex bonuslu daggerlar 40 a kadar elinde bi bow alıp kendını kasmadan 40 ol sonra eslantta paso lvl lvl lvl lvl tabi xigdeysen benı elımde 2 kukry lvl 46 ile 3 gün kimse partiye almadı,xig eslantın %70 i rogue : parayıda car cur etme bence :D biriktir paso.hatta kukryleri upgrade bile etme kalsın öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iyi bi assasin buyuklerine saygılı kucuklerini sevmeli mobları sebek haline getirmeyi bilmeli :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bilgileriniz bu kadar mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 madem para gani ozmn tavsiye verelim biraz biz yapamıyoruz sen yap ; chitin shell için hp 94 olmalı gerisini dexe abanıcaksın sonuçta hpyle işin yok czde çünkü stealth olayın var . lvl 36 ysan sana tavsiyem gob fp al şimdilik direk chitin olayına girmiceksen ama dersenki şimdiden chitine asıliim ozmn diyecek birşeyim yok. +6/10 +7/12 yaparsan işini görür chitinler (yaklaşık 20 m bu olaya gitti zaten vede sonuç alamadım). ilerki dönemlerde chitin giyeceksen eger chitin gob pauldron tavsiye ediyorum , 10 dex 50 hitpoint 16 şarda resist bonusları var armoru da ortalama +4+5 chitin gibi(yanılmıyorsam). silah olarak kukryler seni idare eder bayaa bir süre ama bence +6 sbden şaşma hemen hemen aynı damage ı koyuyor nede olsa. lvl 45ten sonra cleaver mirage shard diye sıralarsın parasal durumuna göre. idareten kekuri ring kullanabilirsin +8 dex bonusu var 15 flame , glacier, light bonuslarıda var rengi flnda güzel işini görür yani. [Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 02 Şubat 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hp yı 94 e kadar arttır gerısı full dex butun yuzukler fln stat arttıracak hersey dex olsun[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: DReaM_BoY, 02 Şubat 2005 15:54 tarihinde demiş ki: bilgileriniz bu kadar mı??? Ne istiyosun abi daha :D slide yapmayı falan sormuyosun heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :D yok be buzk.upgrade olayına takıldım ben.daha önce yaktım bi iki değerli itemde o yüzden soruyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Değerli item yakamyan askerde dayak yemedim diyen er kadar yalancıdır ;) Upg. Takdiğini kimse tam olarka bilmiyor abi. En güzeli Ucuz fiyata buldunmu hemen almak. Yada Şansına güvendiğin bi gün kendin upg. yapmak. BAşka türlü olmuyor.+5 e nus la çıkp +6 tıya çıkarken busla yaktığımı bilirim. (yanında o kadarda yaktım fp ler.) Tamamen şans işi.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 wala itemdır onlar yakcan tabi ki yoksa bu soukta moradonda neyle ısıtcan kendini.dogalgaz ın metrekubune zam gelmish zaten.bol bol item yakacan ki ısıtacan ortamı sinirler de bozulunca iicene ısınıcaksın. en guzeli riske atarm salla olmazsa ama olursa da ii olur diip upgrade e girmek[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 şans değil bi olayı var ama ne olduğunu bende bilmiyorum onca herif nasıl direk +6 yapabiliyor bi şeyi var bunu onu öğrenmek lazım[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 =o= Message Deleted by fatihkaraca =o= :-p :lol: [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 02 Şubat 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o espriyi yaptılar ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iyi bi asasianin en az 100m si yada balı olmalırıdr üstünde chitin elinde mirage olmayan assian assian deildir cömezdir daha[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar