Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Antalyaya pek uzun zamandır gitmediğim icin bir fikrim yok lakin Çarşamba gunu orada olacagım sızden ıstedıgım boyle sakin herkesin ugrak olmadıgı bır kafe veyahut bır kafe tarzı yer onerırsenız cunkı gorusme yapıcagım ortam ozel olmalı da Tabırlerınızı beklıyor ve saygılarımı sunuyorum...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Gezdim Tozdum bölümünde sorularına cevap bulabilirsin =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Diap, yeni antalyalı olaraktan yada wendigo eski antalyalı olarak cevap verir. Eternal ve BLIZZARD THE ICE BABPS da verir herhalde.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya kafe diosun ama kafa dinleyebilecein sessiz sakin hele bi kac gun kalacaksan derm ki boshver kafeyi bas git olympos a. hele su zaman cok iidir orası
Adokas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yeni açılan Laura Alışveriş Merkezi'nin üst katında Myra var oraya gidebilirsin..Gayet sakin ve hoş bi mekan..
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 O gezdim tozdum bölümünü hiç rastgelmediğim icin unutmusum öneriniz icin teşekkürler.. Bu Laura şehir icine uzak mı ya bir özel görüşme olduğu icin pek insan olmaması tercihimdir..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Öne çıkan mesajlar