ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 çok iyiymiş ya :) said: 14 kelime: baraj > -: Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta... > -Pusu... > -Yuh! [signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 o yobaz oalyı kopardı beni:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Absolut, 03 Şubat 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Sorulan kelime . MALA *Erkekler neye vurur -Mala Anlatan bendim bilende 20 senelik arkadaşımdı. heheh eşim gülmekten kınayamamıştı bile. Bizim muamele vardı bi tane. O da feciiydi.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 . kelime:cazibe -abi benim hayvani neyim var? -pipin var -yok lan bu vahşi bişey -oha nasıl ya? bu bitrdi benı Puhauauhahuahuauh[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 . kelime:cazibe -abi benim hayvani neyim var? -pipin var -yok lan bu vahşi bişey -oha nasıl ya? bunla 5. kopardı azuhauhau :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 2. seri yada 3. seri kartlardan biri Kelime Öğretmen Anlatan ben : Anlamaya çalışan piç bi arkadaşım - Olm senin annen ne? - Kadın - Olm hani benimkide aynı meslekten - Haaa, oro..pu - Tutmayın beyler dövücem ben bunu..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bazıları sapık, bazıları fena değil..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:144/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar