Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 selamlar bu seneki tercihlerde 3. tercihim afet yönetimi (açıköğretim) tuttu Ancak ben ilk tercihim olsun istemiştim İş sağlığı ve güvenliği.. Ek yerleştirme de tercih yapabilirmiyim? Not: Nette araştırmalarımda hep eski tarihli kaynakları buldum ve ayrıca OSYM ye maalesef ulaşamıyorum.. Cevaplarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ek tercihi sadece eğer daha önce yaptıklarından biri tutmaz ise yapabilirsin onun dışında ne tuttuysa oraya gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 tütün eksperliği tercih etseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar