BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 [signature][hline]Binlerce patiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dedim DrB işi sakat diye chem yaptı kesin :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben 55 bi alttaki arkadaşta 39 oldu yinede map değişmedide ondan bahsediyorum[signature][hline]Binlerce patiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 gördük yaw :) Yaptı kesin bi şey o :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Msn [Bu mesaj antakyali tarafından 02 Şubat 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Evet bazen göçüyor server ama bu sadece paticik e özel birşey değil soldatın genel bir sorunu yapılabilecekde birşey olduğunu sanmıyorum, ama bu sorun genelde kişiye özel oluyor. Mesela diyelim o oyunda X kişisi birinci 30 u da geçti ama oyun devam ediyor başka biri 30 olana kadar sonraki haritada yine X kişisi 30 u geçsede saymıyor başka birini bekliyor. İlginç bir sorun tabi burdaki gibi bazen 2. kişide 30 olsa bile iplemediği oluyor ve alakasız yerlerde oyuna biri girdiğinde veya çıktığında falan oyunu bitiriyor.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar