Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

map sorunsalı

namesiz

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar söylemekten dilimde tüy bitti ya. Sizle alakası yok diyorum anlamıyormusunuz ? Serverdan kaynaklanan bir sorun. İstediğin kadar harita indir o sorun düzelmez sende sanki farklı haritalarmı var hepimiz aynı oyunu kuruyoruz. Server da aynı haritaları kullanıyor ama yazılımdaki sorunlar yüzünden çakışmalar oluyor uçuyor server. Bırakın artık haritada sorun var başlıklarını.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bende önceden bigfalls vardı ama şimdi yok. acaba server cidden haritalarımı siliyor :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

Valla krus orasını bilemem ama siliyorsada harita indirmek yine bir işe yaramayacaktır sorun düzelmeden. Sonuçta öyle bir sorun varsa sen indircen o silcek sen indircen o silcek nereye kadar dayancan yani. Sıkılır bırakırsın uğraşmayı yada onun yerine bir yere haritaları ayrı saklıycaksın mesela soldatın içine maps2 diye sonra server seni her attığında oyundan, silinmiş olma ihtimaline karşı haritaların orjinaliyle değiştirceksin. Aklımda daha uygun bir çözüm gelmiyor.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şunu ekliyim ben yabancı serverlarda da çok oynuyorum. Harita yoksa direk harita bulunamadı diyip atıyor indiriyorsun sonra, ama burda ben bir kere bile harita bulunamadı diye oyuna giremediğimi hatırlamıyorum ya oyuna giriyor yada connection accepted diyip öyle kalıyor. Bence silmiyordur mapleri kontrol de etmedim ama mantıksız geliyor bana.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

Sen ne diyosun Sensible? Bir sorunun varsa özele gel nedir bu insanlarda forum önünde laf sokma çabaları anlamıyorum. Birde sadece benim dediklerim mi batıyor insalara? Ayrıca ters hiç bir şey de söylemedim nerenizle okuyorsunuzda ters bişeyler algılıyorsunuz?[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

kavga etmeyin valla sıkarım topuklarınıza :P

Dur bakalım kaybolan haritaları yeniden indirdim, bakalım yine aynı hatayı alıcakmıyım.
bu arada kaybolmayan harita istiyoruz... burdan yetkililere sesleniyoruz kaybolmayan harita yapın. :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

Terbiyesizce olan cümlemi bulda göreyim. Boş teneke gibi ses çıkarmayın çamur at izi kalsınla bir yere varamazsınız. Tek merak ettiğim şu, eğer bu kadar iyi oynuyor olmasaydım bu forumlarda insanlar yine bu kadar tepki gösterirmiydi? Çekememezlik had safada anlaşılan.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

Daha yeni yazdığın şeyi göremeyecek kadar aciz misin?
Arkadaşlar söylemekten dilimde tüy bitti ya. Sizle alakası yok diyorum anlamıyormusunuz ?
Sen demişsin bunu. Onlar gerizekalı mı anlayamayacaklar? Aptal demek bu.
Ayrıca sen modratör değilsin bişey değilsin ne o dilimde tüy bitti falan,sen mi yönetiyosun buraları...
Çekememe lafına da çok güldüm hehe. Dalgasına oynadığımız dandirik ve eğlenceli 2d oyun bu bana göre. Tabi sana göre çok mühim bişey,grur meselesi. Hayatının anlamı. O kadar önemli bişey ki bu,bu ufak oyun için millet seni kıskanacak. Vay vay vay...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Komiksin ya ne diyim :).
Yani dediklerimi harbi farklı yerlerden anlıyorsun orası kesinleşti. Aynı sorun için kaç tane konu başlığı açıldığının farkında bile değilsin tabi. Ayrıca insanlara yardım etmek için illa moderator olmak mı gerekiyor? Moderatörümüzüde gördük küfür ettiğini söyleyip bide üstüne pişip bunu savunan bir insan ayar alıncada forum başlığını siliyor. Böyle biri burda yöneticiyken herkes elinden geleni yapmalı bence yardım etmekte. Neyse sen bunlardanda farklı şeyler anlayacağından açıklama yapmaya gerek yok.
Sizin bir fabrikamı var onuda anlayamadım. Haftada bir biriniz çıkıp laf sokmaya çalışıyorsunuz :). Gençlik boş işlerle uğraşıyor.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

bende 2 tane soldat kuruluydu diğer soldattaki haritaları kopyaladım şimdi hepsi çalışıyo, biri siliyo bu haritaları ama anlamış değilim.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bende aynısını yaptım oyun bir kez daha göçünce tekrar girebildim. İlginç valla server haritaları siliyor mu yoksa tahrip mi ediyor tam anlayamadım ama çünkü harita bulunamadı demiyor.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

Nebulada oynuyorum ama şu an 3 tane soldat kurulu zaten bilgisayarda. Biri nebula biri bura biride yabancı serverlar için o yüzden ondan sorun çıkma olasılığı yok.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...