RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 şimdi arkadaşlar şöyle söyliyeyim benim elimde bi cd var içinde 1 tane track1 die müzik dosyası var ama cd yi aç dediğimde dosya büyüklüğünü 44bayt olarak gösteriyor bilgisayara attıgımda çalışmıyor ama eğer cd yi takıp çalıştır dediğimde müzik çalıyor bilgisayara cd yi çıkarınca iflas oluyor ve şarkı duruyor bunu nasıl halletcem kayıtımı sizlerle paylaşmak istiyorum dünden beri kafayı yedim lütfen yardım....[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cd yi rippleyeceksin google dan cd ripper diye arat bence[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evet bende de wardı bu problem ama soyle yapmistim muzik dosyasi icin hepsini bi anda attım media player a ordan bir dosyaya kopyaladım oldu ama ripper daha iyi bir fikir tabi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Nasıl kullancağım konusunda en küçük bir fikrim yok dosyayı şuan da çekiyorum[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cektikten sonra anlarsın :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 windows media player 10 ile mp3 e çevirebilirsin o yoksa neoaudio diye bi program var mesela onunla da yapabilirsin veya cdex[signature][hline]sürü psikolojisine hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sizler bir tanesinizi programı çalıştırdım az kaldı olacak inşallah[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bakın programı çalıştırdım anladıgım kadarıyla programı çalıştırıp cd yi taktıgımda otomatik olarak cd yi görecek program ama bişi görmedi refresh dedim gene bişi olmadı help me ben bu cd deki dosyayı programa nasıl atıcam[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya dedigim gibi muzik dosyasini media playerdan yap digerini riperla yapman lazım res at makineye cdyi cikart programi calistirip tekrar cd yi tak...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 zaten müzik cdlerinin içinde parçalar öyle görünür bu çok doğal. track olarak gorunur parcalar ve bunların hepsi 30 40 mb arasıdır normalde ama 44 bayt gosterırı.trackleri oyle gösteriri ama bu parcaları mp3 e cevirir sen 3 4 mb olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Allah razı olsun şuan album kayıt ımı upload ediyorum sizede bi link yollarım artık :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yollarsın artık:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yardımı dokunana herkeze çok teşekkürler.. Scandal.wma dosyasını indirip dinleyebilirsiniz... [Bu mesaj RedallHoor tarafından 03 Şubat 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 helal olsun:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar