Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cd deki bir sorun lütfen ilgilenin....

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

şimdi arkadaşlar şöyle söyliyeyim benim elimde bi cd var içinde 1 tane track1 die müzik dosyası var ama cd yi aç dediğimde dosya büyüklüğünü 44bayt olarak gösteriyor bilgisayara attıgımda çalışmıyor ama eğer cd yi takıp çalıştır dediğimde müzik çalıyor bilgisayara cd yi çıkarınca iflas oluyor ve şarkı duruyor bunu nasıl halletcem kayıtımı sizlerle paylaşmak istiyorum dünden beri kafayı yedim lütfen yardım....[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde?

-Bilmiyorum Nerde?
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende de wardı bu problem ama soyle yapmistim muzik dosyasi icin hepsini bi anda attım media player a ordan bir dosyaya kopyaladım oldu ama ripper daha iyi bir fikir tabi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

Bakın programı çalıştırdım anladıgım kadarıyla programı çalıştırıp cd yi taktıgımda otomatik olarak cd yi görecek program ama bişi görmedi refresh dedim gene bişi olmadı help me ben bu cd deki dosyayı programa nasıl atıcam[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde?

-Bilmiyorum Nerde?
Sosyal ağlarda paylaş

ya dedigim gibi muzik dosyasini media playerdan yap digerini riperla yapman lazım res at makineye cdyi cikart programi calistirip tekrar cd yi tak...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...