Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 http://www.jollytur.com/kultur-turlari/1482/kusadasi-adaland-izmir-alacati-foca-turu?type=361#tab=0 şu tarz geziler nasıldır hiç katılan oldu mu. Bu sene değişiklik yapıp böyle bir tura götüreyim ailemi diyorum. Dandik otellerde konaklatma, dandik otobüslerle seyahat vb sıkıntılarla karşılaşır mıyım? Var mıdır deneyimi olan? Yoksa herşey dahil otellere bakıp bir yere gidip ayı gibi yatıcaz. Sıkıldım öyle tatilden.
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 TR'de bu tarz ya kapadokya yada karadeniz yapıcan gerisi sakat
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 tempotur'la iki tura gitmiştim, güzeldi.tatil amaçlı değil de, tarihi yerler görmek için gitmek daha mantıklı. genel olarak kaldığımız oteller güzeldi.tempotur'un hizmetleri iyi.
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Karadeniz yaptım bu sene. Sinop samsun derken denize girip hevesmide aldım. Kapadokya zaten yaşadığım yöre. Ege kültür gezisi lazım. Tempo tura bakayım. Orayı incelemedim.
Öne çıkan mesajlar