Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

64 bit işletim sistemine geçiş...

EomerMcEwan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şu anda kullandığım işlemci 64 bit işletim sistemlerini destekliyor.
Geçen gün XP nin 64bit lik sürümünü buldum...

Sorum şu XP nin 64 bitlik sürümünü yükliyip bir denesem mi?

Çok sorunla karşılaşırmıyım sizce?
Çok fazla oyun oynayan birisi olarak oyunların çalışamamasından korkuyorum :(

Ne gibi sorunlarla karşılaşa bilirim?
Daha önce denemiş olan varmı?
Yüklersem ne gibi avantajlarım olur ne gibi + lar kazandırır?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

valla IT'de şöyle bi söz var
"don't touch a running system"

çok da doğru bence.

bildiğim kadarıyla XP'nin 64 bitleri beta şu anda, ama 64 bit işlemci kullanmakda çok fark ettirir. eksplonansiyel olarak arttığını düşünürsek korkunç fark edecektir. hatta 32 bit ile 64 bitlik registerların farkı içinde şöyle deniyordu. "bir yığını 32 bitlik bi işlemci kürek ile taşımaya çalışıyosa, 64 bitlik işlemci kamyon ile taşıyordur."[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Altinda 64 bit sistem vars 32 bit kullanmak resmen sistemi cöpe atmak gibi bisey.Windows XP 64bit beta olsa bile merak etmen gereken bisey yok cünkü ck problemli degil.64 bit sistemle 64 bit bir isletim sistemi kullanman performansini cok büyük oranda arttirir.En kisa zamanda kur yani 64bit wondowsu, bosu bosuna düsük performansta calistiriyosun.[signature][hline] EVIL
When we are in its power is not felt as evil
But as a necessity
Or even a duty
Sosyal ağlarda paylaş

Ozaman şöle oldu :)

Don't touch ama :) insanın touch ası geliyor :D
Evet XP 64 bit in beta versiyonu dolaşıyor şu anda nette bende onu indiricektim. Eğer fark sölediğin gibiyse. Çok çekici oldu bu olay benim için şimdi :D

Ama ama ama....

Uyumsuzluklar, tanımamalar vs vs ler beni çok korkutuyo. O yüzden betanın bitip full sürümünün piyasaya düşmesini beklemek lazım sanırım :([signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EomerMcEwan, 03 Şubat 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
Ozaman şöle oldu :)

Don't touch ama :) insanın touch ası geliyor :D
Evet XP 64 bit in beta versiyonu dolaşıyor şu anda nette bende onu indiricektim. Eğer fark sölediğin gibiyse. Çok çekici oldu bu olay benim için şimdi :D

Ama ama ama....

Uyumsuzluklar, tanımamalar vs vs ler beni çok korkutuyo. O yüzden betanın bitip full sürümünün piyasaya düşmesini beklemek lazım sanırım :(

Öyle bisey olmaz merak etme, düz mantik yap su an 64bit isletim sistemine sahip olan insanlarin %90i su anki betada olan windowsu kullaniyor ki zaten tanimama olayi sorun olmaz artik cogu seyin 64bit windows icin driverlarida var orda, bos yere korkuyorsun yani sasirdim biraz, sonucta ölüm yok ucunda baktin acaip sanssizsin her el attigin yer elinde kaliyorsa dönersin 32bit e sorun nerde ki?[signature][hline] EVIL
When we are in its power is not felt as evil
But as a necessity
Or even a duty
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...