Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu maç kaçmaz*

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tühh bee bende ne gzl izlerim diyodum yrn digiturk kurulacak bize ama allah kahretsin :(:(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
bu maç ntvde izleyebilirsin yani[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
abi su digiturk e bi mail atalim biz nie izleyemioruz nba tv yi gecen sene vardi digiturk te nbatv nie kaldirdilarsa anlamadim
msj biraz konudan aykiri ama napim digiturk e sinir oluorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
çok rahat ezer t-mac odomu[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
ya okullar acılsın nolcakkı sankı okullar acıkken erken mı yatıosunuz :) bu mac ıcın bıras daha dayancaksıknz o kadr yanı onun ıcın bosuna kendınıze dert edmeın bosverın macı ızlersızn sonra pasalar gbı okula gıdıp okulda uyursunuz ılk 3 ders :) bısı olmas zatem ılk gun dıe ders de yapmazlar ohh :) :D
ama kobe oynasa gusel mac olur heycan fln gelır de kobe sız mac zevklı olmaz t-mac dırek dağıtır dıe dusunuorm.
-Kobe- eet bu mesaja nası satascaksın hep beraber gorelım :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
t-macin performansı da değişken olmaya başladı.. ezer dediğimiz maçlarda arka planda kalıyo.. mesela nj-rockets maçında vince carter-tmac karşılaşması bekliyoduk ama alakası olmadı[signature][hline]^Dallas Mavericks^
  • Yeni Oluştur...