mcrop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yaw arkadaşlar şöle bi başka forumları felan gezdim. Bazıları Deep Freeze nin sistemi bozduğunu sölüyolar HDD. felan gidiyomuş devamlı. Ben Deep Freeze kullanmıyorum fakat ilgimi çekti. Paylaşam dedim. Deep Freeze kullanan varsa bu konu ile ilgili açıklamaları alalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yararlı bi program deil arkadasım. Ben kurdum sistemi mahvetti. ha cafeler icin ideal ama ev kullanıcılarına hitap eden bi program değil. Ev kullanıcısı isen kullanmanı tavsiye etmiyorum[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 4 aydır işyerinde sekreterin bilgisyarında kullanıyoruz. Fakat bugün nedense bilgisayar açılmadı. Teknik Servisi bekliyoruz.. Kimbilir belki dediğindir..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: None, 02 Şubat 2005 16:27 tarihinde demiş ki: Yararlı bi program deil arkadasım. Ben kurdum sistemi mahvetti. ha cafeler icin ideal ama ev kullanıcılarına hitap eden bi program değil. Ev kullanıcısı isen kullanmanı tavsiye etmiyorum Bencede bir sürü sorun cıkarıyor dalgınlıkla bi dökümanı c: ye kaydediyorsun sonra bulamıyorsun :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya öle bişi yoktur ama mesela uğraşılmıo oyunu yükliyosun deaktif etmeden başlatıyorsun bi bakıosun oyun yok sonra hayal kırıklığı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaşlar zaten onu evde kullanmanızın mantığı nedir anlamadım :) cafeler için ise süper bir icat tabi kendi platformunda başarısız bir program Net Recovery Genius'un yanında tabi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Recovery de oda hardd1sk1n ebes1n1 belliyor demedi demeyin..[signature][hline]Tasar1m halinde... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcrop Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 şu anda nerdeyse hangi net cafeye gitsem bu programı kullanıyo fakat şikayette çook var tabi devamlı hard diske Yaz-sil yaptığı için hard diskide öldürüyo ram ide anlıcanız makinayı slklp bayıyo merak ediyorum kullanıpta zarar görmeyen bi kullanıcı olacakmı? :D[signature][hline] *!Karglar Sürüyle Kartalla Yalnız Uçar* :-O :hrr: :tebrikz: :hrr: :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mant1ksal olarak olamayacak...[signature][hline]Tasar1m halinde... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Programın Read-me kısmını ve kullanma klavuzunu okudugumda , programın f-disk e ve formata karşı koruması oldugunu okudum. şaşırdım ve içten içten güldüm. Nası olursa herhagibir program formatdan sonra bilgisayarı koruyabilir ? Bence gereksiz ve canı sıkılan bi programcının iş olsun diye oturup yazdıgı bi programcık.[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar