Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deep Freeze

mcrop

Öne çıkan mesajlar

yaw arkadaşlar şöle bi başka forumları felan gezdim. Bazıları Deep Freeze nin sistemi bozduğunu sölüyolar HDD. felan gidiyomuş devamlı. Ben Deep Freeze kullanmıyorum fakat ilgimi çekti. Paylaşam dedim. Deep Freeze kullanan varsa bu konu ile ilgili açıklamaları alalım lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
None, 02 Şubat 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
Yararlı bi program deil arkadasım. Ben kurdum sistemi mahvetti. ha cafeler icin ideal ama ev kullanıcılarına hitap eden bi program değil. Ev kullanıcısı isen kullanmanı tavsiye etmiyorum

Bencede bir sürü sorun cıkarıyor dalgınlıkla bi dökümanı c: ye kaydediyorsun sonra bulamıyorsun :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar zaten onu evde kullanmanızın mantığı nedir anlamadım :) cafeler için ise süper bir icat tabi kendi platformunda başarısız bir program Net Recovery Genius'un yanında tabi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda nerdeyse hangi net cafeye gitsem bu programı kullanıyo fakat şikayette çook var tabi devamlı hard diske Yaz-sil yaptığı için hard diskide öldürüyo ram ide anlıcanız makinayı slklp bayıyo merak ediyorum kullanıpta zarar görmeyen bi kullanıcı olacakmı? :D[signature][hline]

*!Karglar Sürüyle Kartalla Yalnız Uçar*
:-O :hrr: :tebrikz: :hrr: :-O
Sosyal ağlarda paylaş

Programın Read-me kısmını ve kullanma klavuzunu okudugumda , programın f-disk e ve formata karşı koruması oldugunu okudum. şaşırdım ve içten içten güldüm. Nası olursa herhagibir program formatdan sonra bilgisayarı koruyabilir ?

Bence gereksiz ve canı sıkılan bi programcının iş olsun diye oturup yazdıgı bi programcık.[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...