DrakThuL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaslar Buz Kirpisi Arkadasimiz Mirc de irc.e-kolay.net serverinde KnightOnline diye bir kanal acmıstır burda knight online ile ilgili onun yani sira baska seylerde konusumup muabbet edebiliriz lütfen bi ugrayalım yaw ben hergün ordayim ama görüorum ki fazla kisi önemsememis lütfen rica ederim ugrayiniz [Bu mesaj DrakThuL tarafından 02 Şubat 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ekolay ın irc server ini sevmem ama kO cular icin gelirm dalnette acsaydınız keshke.Gunduzleri ish yernde oldugumdan pek ugrayamıorum.Dalnet diorm cunku orada tanıshtıım arkadashlardan sonra KO oynadıgını ogrendiklerim cıktı ve DALNET en buyuk irc serverlarından birtanesi.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Abi oranın güvenligi cok fazla oldugu icin adres falan veren anında kill yiyodu:D dolayıısyla orayı bıraktık,doruknette aynı,zurna nete gectik orasıda cok laglı oldu. Valla su an takılmıyoruz,önerdiginiz bi server varsa söyleyin gelelim. Mirci msnden cok seviyorum valla :) anılarım depresiyo mircde heh.Hem daha az kasıyo sanki makınayı. [Bu mesaj Buzk tarafından 02 Şubat 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya dostum ben geçen gün geldim ama kimse konuşmadı.bırak konuşmayı selam bile alan olmadı.ama buzk yoktu sanırım.tabiki geliriz ya neden gelmeyelim :D
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sen girdiğinde millet oyunda olabilir ki ben genelde açık bırakıyordum oyundayken[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
DrakThuL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yani arkadaslar mirce girin alta alın hic olmasa mirc oyununuzu oynayin bazikisiler öle yapior yani :) oyuzden cevap alamior olabilirsiniz
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bende irc yi seviyorum uodan alışkanlık kalmış ordan alım/satım yapıyoruz ordan adam buluyoruz bayaada bi geyige sarıoruz fln.
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 la olm atıp tutuyonuz ordayız diye ben şuan odadayım kimsecik yok :D
DrakThuL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Walla ben sabah 12 den aksam 8 e kadar ordayım arkadasım hehe gel görürsün :]
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sende amma saat söyledin yaw :D biz o saatlerde zaten yeni geliyoruz.malum iş güç :-) ok seninle karşılaşamıyoruz diyelim.peki ötekiler nerde???
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 nasıl hangi ötekiler hasan?sen ben biz siz onlar burada olan herkez :-P
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yok yani giricem diyip girmeyenler kimler onu şeetmiştim sende şeettirirince yanlış şee oldu
DrakThuL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Walla bilemiorum abi biz buraya verdik adress belli gelen gelsin diorum ortam yapaq yaw :D
Öne çıkan mesajlar