DeatH_popo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 herkeze bol slm bu sabah tam knight başına oturcaktımki hata werdi patch yukliim dedim oda olmadı:( walla napcam bilmiom yardım me plzzzz:)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Şu an serverde bir sorun var yada sitede (Tam zamanlarımızı karşılaştıramıyorum.)www.knightonlineworld.com yazdığına göre bakım var.[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 saat 9 da yani bir bucuk saat once serverların online olmasının beklendigini yazıyor sitede.server durumunu ogrenmek icin http://www.kickban.us/ss.ttml sitesine bakabilrisiniz.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
DeatH_popo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 çok teşkür ederim cewap weren herkeze o dediğiniz siteeye girdim baktım gerçekten faydası oldu:) herkez kendine ii baksın:)
Öne çıkan mesajlar