Just4u Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lvl 20 de alının scrubs'un questinde tample of the damned'a gitmem soyleniyor anladığım kadarıyla ama neresi oldugunu yada questi nasıl yapacagımı bilmiyorum. Daha önce yapan arkadasların tyardımını bekliyorum. Undead warlock... [Bu mesaj Just4u tarafından 02 Şubat 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 http://www.thottbot.com/?f=q&cat=Warlock yardımcı olur umarım hangi quest bilemedim cünkü mutlaka questlerın altındaki yorumları oku bazen spawnların yerleri degismis olabiliyor.[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Saol biliyorum o siteyi warlock'un bi buyu alması icin özel bi quest sitede nerede ve nasıl yapılacağı yazmıyor melesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Önce the barrenstaki elemanı bulucaksın senden bi agactan bi dal tarzı bişi bulup getirmeni istiycek ismini hatırlıyamıyorum ama ashenvole dan north up yapıcaksın yanlış hatırlamıyosam yalnız tek başına gitme baya kasabiliyo gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar