BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 az önce win98de netlimiter yükledim ve restart attım win98 tam açılcakken mpr bilmemne.exe geçersiz işlem yürütüo ve açılmıo güvenli modda falanda açılmıo şimdi xpye girip c: den sildim netlimiter'ı falan şimdi bakcam win98 açılıyomu diye ama önerilerinizi bekliyorum (format demeyin şuan imkansız)[signature][hline]Binlerce patiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 şimdi win98 açılıyor netlimiterın reg dosyalarınıda sildim ama bu seferde internet yok yardım edin lütfen :) (ram 256 olduğu için xp kasıyo win98den oyun oynuyorum o yüzden)[signature][hline]Binlerce patiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 camdan at :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 registry medic çek yannış hatırlamıyosam o programla ilgili reg keyleri siliyodu bi de o programın etkilediği dosyaları eski haline getiriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar