Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Belki de sadece bana öyle gelmiştir ama sizde Fatih Akın ve David Fincher anlatım tarzlarını -bir nebzede olsa- benzer buldunuz mu?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: lord_elvyn, 02 Şubat 2005 11:51 tarihinde demiş ki: penis rullaz. ve bariz belli oluyordu. belki daha oncedenoldugunu bildigimden ama super. bu arada o sahnenin kaldırılması lazımdı rtuk farkederse direk keser kanaldyi bigun. farketmezse fc rtugu de ownz etmis olucak. o_0[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar