kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ne zaman oldu bugunmu gandalf_tr de soyuldu dun 3 charıda bişiye ihtiyacın olursa soylemen yeterli.[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Canımsın Arzu. Düşünmen bile yeterli. Bişey lazım olursa söylerim. Saol tekrar.. Dip : İlk mesajı attığım saatlerde oldu.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sen arestemisn fatih rogue musun ? istersen elmde goblin armorlar war ben de yardım edeblirm[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 aresteyim. 2 charın kıyafetleri gitti. biri pet biri paper mage..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
DrakThuL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Abi bunlar böle serefsiz al 1 hafta kac kisinin chari soyuldu fatihin benim vs adamlar oyunu bırakmıs artık oyun oynayıp keyif almak yerine bu isi serefsizlige dökmüşler
fagiolino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 üzülme bence fazla benim basımada gelmisti basta cok sinirlendim sonra degmez dedim basladım para kasmaya 2 saatte eski halime döndüm hatta daha ii olmustum
Koptagel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Fatih x e gelirsen yardımcı olamaya çalışırım :([signature][hline]Server X- lvl 4x Flame + liht Elemental +5 +40 flame
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Geçmiş olsun walla(biraz geç oldu ama...) saolsun bu günlerde bol miktarda soygun haberler gelmeye başladı. Abicim eğer anlattıklarından başka bi detay yoksa olayda gm parmağı var :) ve ben bu gm lerden sıkılmaya başladım artık.[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+ KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 44(Ula bi 45 olsam da styx kullansam) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(ah bi estlant yüzü görsem)
Öne çıkan mesajlar